Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem wrakiem

Polecane posty

Gość gość

ciekawe czy ktoś ma więcej schorzeń? Mam 25 lat. Idąc od góry: garściami wypadające włosy, kosmiczna wada wzroku, z samą głową też nie najlepiej- depresja, nerwica, ciągle mnie boli, mam zawroty,omdlenia, trądzik, nadmierne owłosienie, astma, alergia, arytmia serca, refluks żołądkowy, zespół jelita drażliwego, zwyrodnienia kręgosłupa, ciągłe zapalenia pęcherza, problemy intymne- ciągłe infekcje, nadżerka, zaburzenia hormonalne, problemy skórne- nic mi się nie goi, całe ciało w bliznach (od czarnych kolan po głupim wypadku w dzieciństwie po ślady po poparzeniu) aha, jeszcze krzywy palec po złamaniu i kontuzja kolana, która ciągle się odzywa. Co nie pójdę do lekarza to znajdują mi inne schorzenie :( większość przestałam leczyć, bo musiałabym łykać garść prochów dziennie :( czy nie lepiej mnie dobić?

Gość EjdżTiSiŁanEmEjt
Brzmi to beznadziejnie... Ale to nie tak, że takich trzeba dobić. Każde życie ma jakiś sens :) Bóg nie stworzył cię bez powodu.

Gość gość
Mam podobną listę schorzeń, do tego mam zryty beret, pozdrawiam :-)

Gość gość
zryty beret to zaleta a nie choroba :D

Gość gość
brzmi podobnie jak u mnie, zbadaj tarczycę:D serio, badania krwi na tsh, później łyka się codziennie rano malutką tableteczkę i jest lepiej.

Gość gość
a te problemy intymne to od nadżerki właśnie, jak ją zlikwidujesz to infekcji też nie będzie. :) no i aha zmień wkładki/podpaski na inne!! ja używałam takich różowych Carefree i to najgorszy śmieć jaki może istnieć!!! po którymś razie wyrzuciłam wszystkie i już kilka lat nie mam infekcji ;)

Gość gość
właśnie ..podpaski i wkładki ,dziewczyny wszelki te super hiper chłonne i pachnące cuda to wylegarnia bakterii i czysta chemia , im naturalniejsze tym lepsze!!

Gość gość
głowa do góry takie załamywanie się i narzekanie na pewno nic nie pomoże! Pomyśl nad jakimś wakacyjnym turnusem wypoczynkowym, ostatnio widziałam fajne oferty na http://alfatour.pl/ Może to ci pomoże zregenerować siły i zdrowie

Gość gość
Głupia babajago przejdź się na najbliższy oddział onkologii dziecięcej, otwórz oczy i się ogarnij

Gość gość
A poza tym uprawiasz sport, czytasz książki, jeździsz na rowerze, dbasz o siebie? Czy odpuściłas?

Gość gość
Bardzo często bolał mnie kręgosłup, to skorzystałam z porady, którą zaoferował mi Dr Wojciech Orczyk. Jest to doskonały specjalista z dużym pokładem wiedzy w tym temacie.