Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Podłośćżycia

Co Wy faceci macie w głowach?

Polecane posty

Gość gość
Mieliby mieć w głowach wartości ascetyczne, odpychać fajność w imię samodoskonalenia?

Gość gość
pokaż cycki szmato

Tykko na tyle Cie stac?Każda to szmata?Wspólczuje...ciekawe kim Ty dlq innych jestes...Hmm...moze jednym z tych co wykorzystuja byle sobie umilic czas i sobie spuscic.Jak lubisz mokro i ciasno to mam pomysl...Zapewne dasz rade,haha.Nasmaruj sobie dziure od klucza maslem i tam wsadz,moze bedzie Ci przyjemnie o ike nie za duzy to rozmiar jak dka Ciebie.

Gość EjdżTiSiŁanEmEjt
Dużo mamy w głowach... Każdy co innego i każdy to samo :D

Gość gość
wypowiadasz sie w imieniu wszystkich facetow ?

EjdżTiSiŁanEmEjt -balabym sie zajrzec w Wasze mysli jak tak patrze na zachowanie u co nie ktorych z Was.W sumie...to u wiekszości

Że ja?Nie no co Ty,chociaz nie powiesz mi ze korzystacie nie chetnie z takiej mozliwosci.Czasami My to takie czasoumilaczki a kiedynznajdzie siw inna to nastepnego dnia i korzystacie z innej.Ale nie wiecie co My kobiety mamy w glowie wtedy

Anless-jezeli ktos kogos uwaza za śmiecia itp to znaczy ze ma probkem sam ze soba.Takie teksty to nie w moja strone i tyle.Czuje sie nie kochany,a moze wczesniej nie widzial nigdy cyckow i ma kompleks mniejszosci :-D

Ja ci powiem tak że ja nienawidze jak facet obraża kobiety która by nie napisała to jak czytam wypowiedzi facetów to aż pocę się ze zdenerwowania czytam często jak dziewczyna jest bita przez chlopaka /męża to niebój że wyzywa od kurw szmat i dziwek to jeszcze proponuje te obrzydliwe robienie loda czytałam też na jednym poście jak faceci przyznają śię do tego że biją kobiety bo trzeba je wychować i co mnie jeszcze wkurza u nich to ,to że są tacy pewni siebie i oceniają wygląd kobiet na forum wcale jej nie widząc a powie z góry jaka jest.

W takim razie taki to nie jest facet,a zwykly h\u\j.Ja juz przeszlam chyba wszystko co mozliwe po przez meczenie psychiczne jak i bicie.Jak dla mnie takie cos (bo nie mozna nazwac tego facetem)ktore uwaza ze jest fajny bo wydaje mu sie ze robiac te wszystkie rzeczy jest fajny i stoi wyzej to tylko powiesic za jajca i niech straci co czyni go płcią męską.