Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Admirał Ohójski

Czy mnie ktoś kórowa wytłumaczy teh hoołowy paradoks?

Polecane posty

Gość Admirał Ohójski

kłamcy, bo nie kumam? jakto mówię prawdę i kłamię wraz... zaraz, kłamie i prawdę mówię i samo się kłamie... czy prawdę piszę i kłamię, albo pomawiam prawdę prawdą a to kłamstwo jest?!! fuuuj hóooj, kłamię i kłamię czyli prawdę mówie..... więc kóorwa kolonko wal się na ryj chóooju j****y, k*****e złamany frędzlu niemyty,****akooo, shmato🖐️

Gość Admirał Ochójski
dziękuje za zainteresowanie tematem :D aczkolwiek błędne jest jego wyjaśnienie w linku :P bo po raz nie uwzględnia definicji po dwa nie dzieli języka na stopnie, z których sam wyrosłem.... rozwiązanie zagadki tego głupiego i pozornego paradoksu jest stopień a nie definicja... pozdrawiam,. ohóojski :D🖐️

Gość gośćszarik na 102
Czasami jak szczekamy to też sramy. tak mamy i to nie omamy,nikogo wprawdzie wtedy nie szukamy... bo szczekamy i sramy. Na wiki tego nie szukaj... Polemika szarika. Pytaj wprost!

Gość gość
chcesz o tym porozmawiać? :)

Gość gośćszarik na 102
no

Paradoks kłamcy : "ja teraz kłamię" jest w wiki dobrze wyjaśniony. A teraz pójdźmy dalej, bo powiem : "my teraz kłamiemy" - i jak wytłumaczysz ten paradoks i czy to w ogóle jest paradoks ?

Gość gość
w rozumieniu samych cytowanych słów nie ma paradoksu "my teraz kłamiemy" ... to sobie kłamcie, ale..,,, bo zawsze jest ale "czy my kłamiemy" to definicja wyrażenia: jesteśmy razem, czyli nie sami, więc, pytasz za osób kilka? czy to twój pogląd jako osoby w znaczeniu" pojedynczej osoby? pod zalogowanym nickiem"? bo to zmieni sens jakby nie patrzeć, Jeśli Ty mnie pytasz wprost (jako jedna osoba) ja odpowiem za siebie twierdząco że kłamiesz, miast jeśli mieścisz w pytaniu wiele osób, będę musiał zastanowić się, czy aby tych kilka osób jednoznacznie wyraża opinię, bo tego nie wiem ja, nawet jeśli to prawda, dla mnie oznacza kłamstwo! :)....

Gość gośćszarik na 102
Przecierz wyjasniłem to w locie! kłamiesz ,srasz! Po co te wywody?! Srasz jesteś prawdziwy!?

Gość gość
jestem fałszywy :)

Gość gośćszarik na 102
Nie wstydz się srać,bedziesz prawdziwy.

Gość gość
odpowiedziałem sobie na własne pytanie :D, jestem zadowolony, myślałem..... prawda jest jedna:classic_cool: żegnam🖐️

Gość gośćszarik na 102
Prawda jest jedna,ale nie zawsze osrana. Trzymaj sie do rana...bo rano...