Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA     Zmeczona

DLACZEGO Ona zachowe sie w ten sposob...

Polecane posty

Gość ONA     Zmeczona

Mam pewna znajoma,jednak ograniczylam z nia kontakt,bo ciagle narzekala kazda rozmowe rozpoczynala jak to ona zle sie czuje ze nie moze na siebie patrzec,ze widzi ze sie strzeje ze brzydka itp,chciala zeby caly czas ja pocieszac,jak moglam to pocieszalam,dawalam dobre slowo,ale od niej nic nie bylo milego wsparcia,tylko odbierala mi sile ,po wysluchaniu jej Ja jeszcze gorzej sie czulam ,chociaz bylam w gorszej sytuacji,gorszym stanie psychicznym tak naprawde ,ale o tym nie mowilam.. Chciala,zebym chodzila jak ona chce i zebym jeszcze o nia zabiegala.,a i potrafila byc czasami nawet uszczypliwa,wiecznie porownywala sie z kims,tlumaczylam zeby tego nie robila..ehh Mialam juz po prostu dosyc.. Miala znajome,psa,faceta,a chciala zeby caly czas Wspolczuc jej SKUPIAC SIE tylko na jej problemach,ale ONA kogos problemy to tak naprawde miala gdzies... Ona nie ma skupulow zeby kogos wiecznie zadreczac.. Napisze co u mnie slychac,wtedy kiedy jejj pasuje,byc moze juz wyczerpala limit wspierania u kogos ,szuka nastepnej ofiary jest milutka ,ale tylko po to by znow zaczac opowiadac,ze zle sie czuje i znow o jej problemach,jakby tylko ona miala... A jak widzi moj brak zaangazowania,zainteresowania jej problemami,to wielce obrazona smile daj spokoj..Nie mam juz sil na nia, Raz mowi ze czuje sie taka brzydka gruba,a pozniej porownuje sie z inna kobieta po czym mowi ze tamta "inna kobieta"nie ma szans przy niej(ze niby tamta gorsza z wygladu).. smile A i zuwazylam tez,ze lubi prowokowac,to by ktos kogos krytykowal-chodzi glownie o wyglad ,nie wiem chce wtedy poczuc sie taka lepsza? Tak sie zchowuje kobieta 40 letnia.. roll Wymeczyla mnie niesamowicie.. I kontakt ograniczony. tak naprawde manipuluje ludzmi,testuje ich i chce zeby robili tak jak ona chce ,bo tak jej wygodnie wink jak nie po jej mysli,to robi z siebie mala dziewczyke wink ,wpada niby w chisterie...A czasami cwana,egositka rozzczeniowa ,malo elastyczna wink Narzeka, SZUKA OFIAR tylko zeby ktos ja wiecznie pocieszal,a innych problemy ma tak naprawde gdzies smile UDAJE ze niby nie jest zazdrosna o inne kobiety,ale to klamtwo wink RYWALIZUJE tak naprawde,zazdrosci,porownuje sie,nawet jest zazdrosna o znajomosci.. Tak naprawde sprawia jej przyjemnosc jak ktos mowi o kims zle szczegolnie o kims z kim tak naprawde rywalizuje-zazdrosna jest,choc moze sprawiac wrazenie,ze nie jest zazdrosna wink,od takich jak najdalej wink Ograniczylam kontakt z nia, juz od dawna czulam od niej cos zlego,nieszczerego,pomimo ze byla mila... Czesto wykorzystuje ludzi,do swoich celow-kiedy ktos jej potrzebny.. Ale mnie juz nie nabierze. WOLE byc sama,niz spotykac sie z osoba,ktora chce mna manipulowc,chce zebym tanczyla jak ona WIELKA KSIEZNICZKA zagra,zeby mie wykorzytywala-jak jestem jej potrzebna-do jej celow,nudy,wysluchania jej problemow ,skupiac sie tylko na niej. Ja rozumiem jak najbardziej,ze ktos ma zly dzien,ale nie caly czas,prawie codziennie-dreczyc ludzi ,a jak ma kogos to"olewka" ,to dziekuje za taka"znajomosc" Dosyc dawalam sie nabierac, wykorzystywc ,koniec. ALE zeby nie bylo,ze tylko kobiety tak narzekaja,to milam znajomego,ktoremu prawie nigdy nic nie pasowalo,czesto krytykowal ludzi szczegolnie kobiety,ta brzydka a ta taka itp.. ale one wcale nie byly brzydkie, czesto byly nawet atrakcyjniejsze od niego wink,a on zaden pieknis,niezbyt atrakcyjny byl,czasami wysmiewal wrecz innych.Czasami nawet probowal manipulowc,sprawiac zeby ten ktos czul sie gorszy od niego,narzucic komus swoj gust..Wielki Pozer..

Gość gość
?