Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecyduj 24maja czy chcesz utrzymywać 3osobową rodzinę prezydencką czy 18osobową

Polecane posty

Gość gość

Prezydent Duda + żona i córka czy Prezydent Komorowski + żona + 5 dzieci + część dzieci ma mężów/żony i dzieci = BORowiec dla każdego

Gość gość
ale jestes prymitywny pajacu ciągle żyję nadzieją, ze Polacy nie są tacy denni jak ty i mają włąsne rozumy

Gość gość
denny, bo racjonalny?

Gość gość
racjonalny hahah jesteś prymitywny ja się polityką nie interesuję, na wybory nei chodzę, bo dla mnie to oni wszyscy to masa złodziei i karierowiczów, na żadnego z nich nie głosowałam i nie będe nigdy głosować, ale to co ty robisz jest milion razy gorsze chyba.

Gość gość
a jezeli to nie prowokacja i rzeczywiście myslisz to co piszesz, to... no wspólczuję ci jedynie

Gość gość
sam jesteś prymitywny skoro nie umiesz uzasadnić swojego zdania i bronić racji :D pewnie jesteś shatynem , bo nikt prócz niego na tym forum nie wspiera PO to raz, a dwa, sprawdź sobie jak sobie chodziła córka prezydenta, na spacer z psem a za nią BORowiec i kto za to płaci mądralo? ja, ty, no chyba, że jesteś na zasiłku to nie płacisz

Gość gość
jednak w to wierzysz... wspólczuję ci,rzeczywiście ciezko musi ci się żyć z takim prymitywizmem i indolencją intelektualną. nie jestem żadnym szatynem, ale jestem zgrabną szatynką, ale widocznie nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz i nie wiesz ze piszesz z kobietą

Gość gość
mojego postu nie kierowałam do WYBORCÓW PO , którzy są zaślepieni jak konie z klapkami na oczach, ale do tych niezdecydowanych, którzy widzą negatywy jednego i drugiego kandydata, mój argument o ilości dzieci to jest tylko jeden z wielu a nie jedyny . bystry człowiek ( a do takich kierowałam wypowiedź) by to wiedział

Gość gość
18osobową? chyba 400 osobową bo właśnie tyle ponazatrudniał prezydent w swojej kancelarii nowych urzędników :)

Gość gość
Dobre dobre ;) ja i tak glosuje na dude. Tyle czasu mial komor i nie zrobil nic tylko ciagnie polske w dol, wiec smiesza mnie teraz te jego bajki wyborcze

Gość gość
róbcie co chcecie, ale jedno musicie wiedzieć... trzesiecie d****i z lęku o wojnę to teraz wam powiem co będzie jak wygra duda duda wiadomo, ze jest podstawiony przez kaczyńskiego, więc w tv będzie twarz dudy ale wszelkie decyzje będą kaczyńskiego, a co za tym idzie wystąpimy z unii europejskiej, nato, i będziemy idealnym kaskiem dla rosji, bo nikt już palcem nie kiwnie w naszej obronie.

Gość gość
część młodych ( tych zbzikowanych na punkcie internetu ) głosuje na Komorowskiego, UWAGA : dlaczego? bo z nim będzie zabawniej,bo będą filmiki, szoguny itp. bo popełnia gafy, a po Andrzeju Dudzie trudno się takich gaf spodziewać

Gość gość
A idzze ty

Gość gość
Karolak głosuje na Komorowskiego :)

Gość gość
gość dziś róbcie co chcecie, ale jedno musicie wiedzieć... trzesiecie d****i z lęku o wojnę to teraz wam powiem co będzie jak wygra duda duda wiadomo, ze jest podstawiony przez kaczyńskiego, więc w tv będzie twarz dudy ale wszelkie decyzje będą kaczyńskiego, a co za tym idzie wystąpimy z unii europejskiej, nato, i będziemy idealnym kaskiem dla rosji, bo nikt już palcem nie kiwnie w naszej obronie --- proszę o dowody, że TAK NA PEWNO BĘDZIE? ty nostradamusie ze spalonego wróżbitarium :D

Gość gość
prosze o dowody że będziemy utrzymywac dzieci komorowskiego ich wnuki itp. DOWODY nie przypuszczenia

Gość gość
Chcesz dowodow? :D przeciez juz ich utrzymujemy. Nie widziałeś desperackiego filmiku :D zalosna rodzina, doopy im się palą

Gość gość
nie dyskutuj z nim,bo to Shatyn,tylko udaje kobietę i zaraz sprowadzi kulturalną dyskusję do poziomu " udowodnij mi , że ziemia nie jest płaska"

Gość gość
nie ejstem szatynem kretynie jestem kobietą i jak pisałam, nie głosuję w ogóle, bo g****o mnie to obchodzi wszystko i tak każdy jeden z nich dba tylko o własne dobro

Gość gość
To po kiego w ogole zabierasz glos w tej sprawie :o

Gość gość
dlatego,ze razi mnie traktowanie ludzi jak debili. naprawdę nie wystarczy wam, ze WSZYSCY politycy tak nas traktują. czy ty myślisz, ze duda czy komorowski zrobić coś dla ciebie i dla twoich bliskich, czy dla mnie czy też dla innych osoób. NIE , każdy jeden na stanowisku dba głównie o swoje dobro i dziwi mnie oraz bardzo przeraża, że jako społeczeństwo pozabijalibyście się za nich, a oni mają was głeboko w d***e

Gość gość
powiedz, co duda jako prezydent dla ciebie zrobi... może jedynie nie będzie tylu gaf za granicą, ale też będą i bedą inne gafy i co z tego nikt nie jest idealny i nieomylny napisz tutaj, co duda ci da i jak wygra to za parę lat wejdź i napisz czy rzeczywiście to dostałeś

Gość gość
A co miał Duda zrobic jako prezydent skoro nigdy prezydentem nie był ?

Gość gość
kretynka to nie zna się na polityce i nic ją nie obchodzi prócz własnego tyłka, dlatego zamilcz i idź zrobić śniadanie konkubentowi, już się obudził 🖐️

Gość gość
dowiemy się co Duda nam da jak go wybierzemy, jak damy mu szansę. a Komorowski co ci dał ? i tak będziesz na niego głosować, bo tak ci każą znajomi na fejsie

Gość gość
ja p***************** ty naprawdę jesteś bezdennie głupi, tępy o masakra jak cały anród taki jest to my nigdy do nieczego nei dojdziemy pzrecież k******a wiadomo,z e nei był prezydentem idioto, ale napisz na co liczysz i a potem, za parę lat zobaczysz czy ci to dał jak zostanie prezydentem ja p*****le nie wierzę normalnie że można być takim s.k.r.e.t.yniałym kundlem bez mózgu

Gość gość
nie wiem co mi da Duda ale wiem co mi DAŁ KOMOROWSKI:| 1) Bronisław Komorowski na początku czerwca 2012 roku podpisał ustawę o podwyższeniu wieku emerytalnego do 67. roku życia. To oznacza, że mężczyźni muszą pracować dłużej o 2 lata, a kobiety aż o 7. Tym samym o taki właśnie okres czasu pracujący Polacy oraz zatrudniający ich przedsiębiorcy muszą wpłacać do ZUS horrendalnie wysokie składki na ubezpieczenia społeczne. W praktyce oznacza to co roku kilka miliardów złotych więcej w kasie ZUS. 2) 14 grudnia 2010 roku Komorowski zatwierdził ustawę podnoszącą wysokość płaconego przez Polaków podatku VAT. Wyższe stawki tego podatku miały obowiązywać od 2011 do 2013 roku. Okazało się jednak, że pod koniec 2013 roku prezydent podpisał się pod ustawą utrzymującą wyższe stawki VAT na lata 2014 - 2016. Szacuje się, że z tego tytuł Polacy płacą co roku od 4 do 5 miliardów zł więcej podatku VAT. To oznacza, że w latach 2011 - 2014 dzięki decyzji "Bula" przelali do kasy państwa dodatkowe 16 - 20 mld zł. 3) Pod koniec grudnia 2011 roku obecny prezydent podpisał ustawę podwyższającą składkę rentową dla przedsiębiorców o 2 proc. Na skutek podwyżki składka ta wzrosła z 6 proc. do 8 proc., co przełożyło się na zwiększenie wpływów do budżetu ZUS o około 7 miliardów zł w skali roku. Dzięki tej decyzji Komorowskiego portfele polskich przedsiębiorców skurczyły się w latach 2012 - 2014 o minimum 21 miliardów złotych. 4) 27 grudnia 2013 roku Komorowski podpisał ustawę o grabieży oszczędności Polaków zgromadzonych na funduszach emerytalnych. Dzięki tej decyzji około 150 miliardów złotych trzymanych na indywidualnych kontach emerytalnych Polaków zostało bezpowrotnie przemielonych przez ZUS na wypłatę bieżących emerytur i spłatę wymagalnego zadłużenia. x I za to na niego na pewno nie zagłosuję :)

Gość gość
Może najpierw dowiedz się gdzie te rodziny pracują i ile zarabiają, a poźniej się wypowiadaj. a tak btw, pracujesz, czy tylko zapomogi z MOP-su

Gość gość
Do tego jeszcze popierają go Balcerowicz czy Kwaśniewski