Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy faktycznie byłam źle ubrana ?

Polecane posty

Gość gość

Mam fajną figurę dzięki zdrowemu i aktywnemu życiu . Moja babcia zobaczyła zdjęcie z wakacji gdzie miałam na sobie krótkie szorty i do tego białą bluzkę na grubych ramiączkach, która miała tak jakby wycięte pod rękami. Wycięcie było +/- do bioder. Nie wiem jak Wam to opisać. No I Miałam naszyjnik który zakłada się na szyję i zapinana w tali pod bluzką tez nie wiem czy będziecie wiedzieć o co chodzi. Babcia stwierdziła, że skoro miałam krótkie spodenki to powinnam ubrać bluzkę z długim rękawem. No i według babci wyglądałam jak prostytutka. Dziewczyny czy faktycznie taki strój jest nie odpowiedni dla 25 latki ?

Ubieraj się jak chcesz, wiesz jakie są stare babcie :( one uważają że nic nie przystoi :) są starej daty i tyle

Gość gość
Zależy na jaką okazję tak się ubrałaś. Jak poszłaś zwiedzać kościoły, albo inne sanktuaria to faktycznie nie bardzo. Poza tym nie widząc zdjęcia ciężko ocenić. Jedne szorty i bluzka wyglądają ok, a inne faktycznie jak u dziewczyny do towarzystwa;)

Gość gość
Akurat na wakacje nie jadę zwiedzać kościołów. Poszliśmy na miasto zjeść coś.

Gość gość
Szorty były takie, że nic mi nie wychodziły czy coś, bluzka nie miała dekoltu.

Wiesz, a Ameryce byłby to normalny strój ale żyjemy w Polsce :/ i widze że ludzi byle co gorszy

Gość gość
Jak dla mnie ok. Skoro jesteś młoda, zgrabna, ciuchy były dobrane do figury i okazji (wyjście na miasto na luzie) to nie widzę problemu.

Gość gość
Bluzki zawsze noszę trochę luźne. Mój narzeczony twierdzi, że nie wyglądałam wulgarnie. Było bardzo gorąco.

Gość gość
Od kiedy to twoja babcia jest trendsetterką?

Gość gość upio
KOBIETY Z KLASA WIEDZA ZE JAK ZAKLADA SIE MINI ( w Twoim wypadku szorty) to gora powinna być zakryta a jeśli duzy dekolt to sukienka powinna być dluzsza. Ale nie przejmuj się teraz większość kobiet nie zna zasad elegancji. :(

Gość gość
Dobra, ale to był wypad na miasto - spacer, obiad w zwykłej restauracji, a nie spotkanie biznesowe.

Gość gość upio
dama się jest zawsze albo nie jest się nia nigdy. ja bym się tak nie ubrala, babcia mila racje.

Gość gość
każda ubiera się jak chce . Prostytutka może się ubierać elegancko. Nie wiem każdy ma swój styl i jedni powiedzą ok drudzy ne. Musiałabym zobaczyć

Gość gość
Na wakacjach można wszystko po to są.Co ciebie ochochodzi babcia ona sama w młodośc***ewnie mini nosiła i wtedy ona babcie gorszyła teraz aureola na głowie i prawi morały.

Gość gość
hehe jak już tak cię nurtuje wrażenie jakie robisz to zapodaj to zdjęcie tego ubrania ale z zamazaną twarzą. Inaczej cieżko cokolwiek napisać. Jednak uważam że jeśli ktoś jest na np. plaży gdzie wszyscy są porozbierani to szorty są czy zwycinane bluzki są też ubraniem którego nie ma sie co czepić, ale jak już ktoś chodzi po ulicy to tu już możnaby polemizować czy to strój odpowiedni, zależy też od wieku. Nie zawsze utrzymane ciało we formie stanowi przepustkę do noszenia takiego stroju jeśli ktoś już od dawna nie jest nastolatkiem. Tak tak wiem, zaraz rozpęta się dyskusja że niejedna nastolatka jest gruba ale ja nie o tym temat. Mam na myśli ładne i szczupłe nastki którym nawet najlepiej zakonserwowana kobitka niekoniecznie będzie sie dobrze kojarzyć w krótkich szortach.