Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O abstynencji rozmowa

Mało która singielka niebędąca dziewicą jest abstynentką seksualną

Polecane posty

Gość gość
Zaden Pan z kafeterii mnie nie chce;( chociaz jestem porzadna i od lat z nikim nie sypiam to ważę nieodpowiednio do ich wysublimowanych gustów i wielkaśnych wymagan;) takie to supermeny

Gość gość
No nie wiem, gdybym nie była psem ogrodnika, to co najmniej znam z priva dwóch interesujących bardzo:)

Gość gość
po co ci facet,zle ci jest jak jest? nie komlikuj sobie życia na siłę,a jesli koniecznie musisz to poszukaj sobie w swoim otoczeniu,a nie jakiegos internetowego gniota

Gość gość
12.57 pojęcie ironii znasz?

Gość gość
12:57 nie ma co kogoś obrażać, bo możliwe że o tobie też tak myślą. Ja przekonałam się, że nawet na kafeterii bywają fajni mężczyźni pod każdym względem.

Gość gość
12:35 i 12:43 ZGADZAM SIE! :D

Gość gość
taa, a najbardziej fajny to taki co zakłada topiki takie jak ten

Gość gość
ja nikogo nie obrażam i zawsze miałem w d***e myślenie o mnie innych,jak ci to pasuję to sobie takiego znajdz i żyj

Gość gość
-Zaden Pan z kafeterii mnie nie chce;( chociaz jestem porzadna i od lat z nikim nie sypiam- Bo nie dość ,ze masz byc porządna i z nikim nie sypiać od lat to masz byc laska i startować przynajmniej w regionalnych wyborach miss

Gość gość
Nikogo na siłę do życia nie szukam, ale bez przesady, bo inaczej wszystkich którzy tu piszą trzeba by uznać za desperatów jakiś. Niektórzy serio nie liczą tylko na seks. A nie powiem też że gdyby nie odległość, to z jednym chętnie zaczęłabym się spotykać. Pozdrawiam

Gość gość
13:10 taka nasza meska natura :D

Gość gość
ja powiem tak, że człowiek który przez kilka lat nie uprawia seksu jest według mnie oziębły. jestem sama od dwóch lat, ale w tym czasie miałam jeden 3 miesięczny romans, tzn facet też było wolny ale wiedziałam, że nic z tego nie będzie. Potem spotykałam się z moim byłym, on chciał wrócić a ja korzystałam z seksu :p bardzo źle ze mną? no oszalałabym bym bez żadnego seksu, chciałabym mieć tego jedynego na stałe, ale jak się nie ma co się lubi..

Gość gość
ładne dziewczyny chcą korzystać z życia, to jak najbardziej normalne i naturalne, dlatego korzystają póki mają okazje (liczne) i duży wybór :D

Gość gość
Wychodzi na to, że autor preferuje abstynentki, pomimo dobrodusznych ostrzeżeń otoczenia, że są brzydkie, dziwne, niechciane i zimne jak mięcho z zamrażarki albo po prostu smuci go moralny upadek ludzkości, a sam oczywiście chcę piękną, seksualnie chętną i zdolną, a takie rzeczywiście zapewne mają trudności z wielomiesięczną abstynencją, no ale cóż, może znajdzie taką, która wraz ze swoim wulkanem czeka na niego! Powodzenia!

Gość gość
13:13 rozumiem że w takim razie ty spełniasz takie oczekiwania jakich wymagasz:D

Gość gość
oszukujesz sama siebie,szukasz szukasz i podchodzisz do tego na zasadzie chciałabym a boję się w końcu znajdziesz i szybko tego pożałujesz

Gość gość
"ładne dziewczyny chcą korzystać z życia" a brzydkie chcą siedzieć w piwnicy albo co najmniej z nosem w książkach :)

Gość gość
faceci sie bulwersuja jakby oni byli pod wzgledem wstrzemiezliwosci lepsi, niech kazdy pilnuje swojej doopy

Gość gość
13:10 taka nasza meska natura smiech.gif ja bym to nazwała inaczej. naiwność .., nieświadomość, tępota ??

Gość gość
Podsumowujac Panowie chcą dziewic modelek :D :D :D

Gość gość
Ale jak zaczna z tymi dziewicami modelkami sypiać to one będą już zużyte i puszczalskie;D

Gość facet35wawa
A ja chętnie poznam jakąś fajną singielkę. Nie ma dla mnie znaczenia ilość facetów, z którymi sypiała.

Gość gość
facet35wawa, jak nie grzmisz o wymaganiach to na forumme jesteś desperat :P

Gość gość
wymagania ok, tylko jakieś z sensem

Gość facet35wawa
Mam wymagania, ale nie będę oczekiwał od dorosłej kobiety tego, żeby była "czysta". Dajcie spokój, przecież nie żyjemy w średniowieczu.

Gość gość
Czy wymaganie pieknej modelki dziewicy jest przesadą:)? bedac samemu kiepskim matołkiem z kafe? neee

Gość gość
faceta35wawa, a jakie masz wymagania? :)

Gość facet35wawa
Na pewno mam wymagania realne :). Chyba nic szczególnego, kobieta musi być zadbana i po prostu ma mi się podobać wizualnie. A z charakteru... lubię kobiety nieco zadziorne i niezbyt uległe. Przynajmniej na początku ;)

Gość gość
czyli wyglad wyglad wyglad to wasze wymagania jedyne

Gość gość
Same dajecie doopy bez zobowiazan a potem sie dziwicie ze zaden was nie chce na stale. Tak jak ta co miala 3 miesieczny romans i jeszcze z bylym i ze to tylko dla seksu. Ciekawe co by zrobila jak by wpadla. Bo najprawdopodobniej zostala by juz stara panna i samotna matka tak do 50.