Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozostaviona

Facet, którego kocham jest homofobem

Polecane posty

Gość pozostaviona

Nie jestem w stanie się z tym pogodzić. Kiedyś byliśmy razem i naprawdę bardzo go kochałam. Niestety związek nie wytrzymał próby odległości (sporej), on znalazł sobie inną i ja zostałam sama. Próbowałam się wiązać z różnymi facetami, ale bez większych sukcesów - cały czas miałam w głowie jego. On nie jest jakimś typem roochacza - wiem na pewno, że rozstanie ze mną sporo go kosztowało, chciał potem utrzymywać ze mną kontakt koleżeński - oczywiście się nie zgodziłam. W tym czasie poznał kilku nowych kolegów i... jestem wstrząśnięta. Oglądałam ich profile na fb i to banda k****inistów, nazioli i homofobów. Co chwilę rzucają sobie jakimiś homofobicznymi tekstami albo "raz sierpem raz młotem... " i wzajemnie lajkują. Nie jestem w stanie zrozumieć, jak można utrzymywać kontakt z kimś takim - a to są jego najlepsi przyjaciele, z którymi spędza prawie cały czas. Płakać mi się chce, kiedy pomyślę o tym, jak bardzo się od siebie odsunęliśmy. Ja mam jednego cudownego przyjaciela geja i przyjaciółkę lesbijkę. To są naprawdę wspaniali ludzie, a oni tak po prostu rzucają w nich szykanami. Nie jestem w stanie Wam opisać, jak bardzo mnie to boli...

Gość gość
Swoją drogą jakie to dziwne. Kiedyś komuniści tępili pederastię, a teraz stawiają na piedestale.

Gość pozostaviona
Nie jestem komunistką. Nie stawiam na żadną pederastię, prawiku.

Gość gość
Wracaj do tych różnych facetów

Gość gość
ja miałam takiego byłego. Oczywiście to zależało od towarzystwa i przy mnie nie wyrażał takich skrajnych poglądów, ale jak słyszałam jak się nakręca przy kumplach to robiło mi się słabo :o po jakimś czasie wyszło szydło z worka- jak facet ma w sobie tyle nienawiści do innych ludzi, nieważne gejów czy żydów, to w końcu partnerce też się dostanie. Kiedy w kłótni nazwał mnie lewacką kurwą zakończyłam ten związek :o tacy ludzie są chorzy :o