Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaassssss

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość aaassssss

Mój mąż zgodził się na dziecko tylko po to bym miała duzo zajęcia, a on mógł bez problemów romansować z o wiele lat młodszą szmatą. Całą ciąże unikał seksu, zę niby boi się o dziecko. Dowiedziałam się o jego romansie gdy córka miała 6 m-cy. Świat mi się zawalił. Gdyby nie dziecko ..nie było by mnie już..Jednak dla dziecka chciałam utrzymać ten związek, a mąż zakończył (podobno) ten wielomiesięczny romans. I cały ten czas (minęło już 2 lata) obwinia mnie, za to że mnie zdradził. Wcale nie czuje się winny. Traktuje mnie podle..krzyczy....szarpie..itp...jestem na skraju załamania...albo zdrady...co wy zrobiłybyście na moim miejscu? Ratować to małżeństwo czy dać sobie spokój?

Gość gość
Powinnaś dać sobie spokój już dwa lata temu

Gość gość
i nie dziw sie ze maz cie nie szanuje- sama siebie nie szanowalas przyjmujac go po zdradzie. typ cie zdradzal, szarpie, zle traktuje, a ty pytasz czy walczyc o malzenstwo? :O gdzie byli twoi rodzice, jak cie wychowali? jaki przyklad dajesz dziecku??

Gość gość
Nie szanuje Cię,bo zdrada uszła mu płazem. Wybaczyłaś mu wszystko to teraz cokolwiek nie zrobi wie ,że może liczyć na to,że Cię "urobi".