Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosujmy na inną Polskę

Polecane posty

Gość gość

na inną jakość ,kraj jakiego jeszcze nie było na mapie świata,tą jakość i inność wprowadzi DUDAPIS

Gość gość
DUDAPIS to IV RP pod przewodnictwem Kaczyński Zbaw Polskę :( (((

Gość gość
NIE, mi jest dobrze jak teraz, mam świetną firmę i zarabiam i nie chce zmian i rewolucji pisoskich dlatego całą rodziną bedziemy głosowac na Komorowskiego.

Gość gość
gość dziś xxx wolę zagorzałego patriotę od złodzieja który sprzedaje nasz kraj Komora !

Gość gość
gość dziś xxx i właśnie tu wychodzi PO wskie warcholstwo ! grunt że mi dobrze a coz reszta ? co z krajem ? chuuu...j tam ! grunt że mi dobrze :O jesteś płytkim kutafonem i miętkim ciulem robiony ! ciekawe jak wyjadą wszyscy z PL kto będzie ci w tej firmie zarabiał na te kase dla twej pasożytniczej rodzinki i flądry żony z tipsami ?! MYŚL chopie ! nie jedno kierunkowo ! bo to błąd !

Gość gość
gość dziś NIE, mi jest dobrze jak teraz, mam świetną firmę i zarabiam i nie chce zmian i rewolucji pisoskich dlatego całą rodziną bedziemy głosowac na Komorowskiego x siedzisz na urzędzie debilu i myślisz ze ktoś sie da nabrać na twoje kocopały? :-D szukaj kretynów u siebie w referacie :-D