Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyżby jej nie zależało

Umówiłem się na randkę, ona miała bluzkę na ramiączkach i nieogolone pachy

Polecane posty

Gość gośćona27
Głupio byłoby przyznać, że rzadziej:) a tak serio to teraz co 3 dni, jak nogi np. Latem wiadomo, że częściej...

Jak nie nosisz teraz bluzek na ramiączkach, to wiadomo że nie ma potrzeby golenia częściej. ;)

Gość gośćona27
No fakt, i tak sobie myślę, gdzie było tak gorąco?

Przecież na wierzchu mieliśmy kurtki, które zdjęliśmy w lokalu. Może wybrała tamtą bluzkę akurat z powodu ładnego, lekkiego dekoltu?

Gość gość
mozliwe i biegla zaraz po pracy, wiec pewnie narzucila fajna bluzka

Gość gośćona27
Zapewne:) szkoda tylko że akurat nie to tak wspominasz. Mniejsza, podtrzymuję, że nie ma co robić z igły widły.

Gość gorsze sa nieogolone
nogi, lekki zarost pod pachami to pikus

Gość gośćzwierzedelikatne
nic mnie tak nie kręci jak włosy faceta który na mnie działa,jakbym zobaczyła że ogolił coś sobie od razu się odkochuje,ale nie uprzedzam bo on w środku musi być samiec a nie pokierowany instrukcją

Gość do gośćzwierzedelikatne
ale ty jestes kobieta - wiec powinnas czuc roznice - faceci nie lubia nieogolonych kobiet, wy z kolei mozecie lubic jak facet jest wlochaty

Gość gośćzwierzedelikatne
a co ty mi tu wypisujesz, ja dobrze wiem co lubia faceci

to po co te porownania? p.s. wiekszosc wyksztalconych i aktywnych fizycznie, przystojnych facetow goli pachy. malo ktory bywalec silowni tego nie robi. moze robotnicy z wiosek sie nie gola.

a kobieta, ktora skresla faceta z powodu golenia pach jest jednak lekko malostkowa, do tego byc moze sama dosc leniwa i z tego tytulu nie goli calego ciala

Gość gość
a po to żeby kogoś rozdrażnić :-) udało się ?:-) uwielbiam samców włochatych i mogę głosić swoje uwielbieni naturalności ,,a TY to facet?nie wierzę,tylko baby tak trują ,nie masz lekkości w sobie i poczucia humoru ,całę ciało??? miałabym golić plecy ?dobra ja spadam nie gadam o d***e marynie

chodzilo o cale nogi, cala strefe intymna i pachy - ot taki skrot myslowy. a wlosy pod pachami u faceta sa tak samo oblesne jak u kobiety

Gość gość
a ja ci się każe miziać do chłopa? ,i wiesz wolę już robola nić kwękającego pindrzusia lalusia

Gość gość
a jak chcesz tak naukowo podchodzić to najlepsi kochankowie to hydraulicy a nie krawaciarze :-)

to bierz sobie robola, ktory wyslowic sie nie potrafi i ksiazki zadnej w zyciu nie przeczytal, do tego nigdy nie bedzie go stac na nowa honde z salonu

chyba sa najlepszymi kochankami dla ekspedientek, czy pan z magazyny, nie ublizajac im. problem z "fizycznymi" jest taki, ze czesto sie szybko starzeja, a ich wyglad jest mocno spracowany. faceci z kadry menadzerskiej zwykle wygladaja mlodziej, lepiej sie odzywiaja i chodza do fitness klubow. poza tym jak kobieta szuka owlosionego samca, to obawiam sie ze sama jest jedna z tych, ktore pachy i lono gola od wielkiego dzwonu

Gość gość
Ty chyba nie masz z kim pogadać wieczorami:-) jestem znawcą kobiecej urody jak i męskiej ,facet ma być szorstki kobieta gładka ,akurat mój typ to włochaci poeci ,może być?:-)

tak sie sklada, ze odpoczywam po udanej piatkowej popijawie i leniwie spedzam czas na forum kobiecym ;)

Gość gość
Też wolę włochatego faceta niż łysego niemowlaka;) Bo jak na ciele tak i w głowie:) Wygolona glista jest obleśna takie to nie męskie. I lubię czuć męskie feromony niż męskie perfumy.:P

akurat golenie pach nie rowna sie temu, ze facet od razu goli klate, czy nawet nogi :D

no i dodam, ze najgorsze co moze byc, to jak u kobiety pod majtkami przeswituje bobr

Gość gość
ma golić tylko słodkiego pyszczola ale mały zarost też mnie kręci bo drapie

Gość gość
u kobiety nie lubię akurat łysiny całkowitej

moze byc paseczek, ale nie np. klaki z tylu, w rowie

Gość gość
tak nie ma słodszego zapachu niż włosów na klacie

Gość gość
ale miałeś widoki a teraz trauma ale ja rozumiem

Gość gość
Pewnie teraz śmierdzisz tanim bimbrem;)

Gość gość
Dzisiejsze czasy są bardzo ciężkie dla kobiety. Musi pracować, nosić ciążę, rodzić i zajmować sie dzieckiem, potem jeszcze w domu musi być łazienka, podłogi pomyte, kurze starte (codziennie trzeba scierać bo na drugi dzień już widać) odkurzać, prać, gotować i prasować, a na koniec jeszcze golić nogi, bikini i pachy (codziennie!) żeby facet nie zauważył ani milimetra włoska a te włoski tak szybko podrastają jak te kurze osiadają na meblach, a ta skóra od częstego golenia to sie podrażnia, ciemnieje ta skóra jak sie żyletą często jeździ bo sie próbuje naskórek bronić w ten sposób, no i krostki się robią od tego jeżdżenia żyletą i skóra piecze a po tych ranach to trzeba jeszcze antyperspirantem jeździć, ale co tam włosków ma nie być koniec kropka. Do tego jeszcze fryzura ładna, gustowny makijaż i ubiór. I jeszcze do tego mieć swoje pasje żeby nie być nudną i do seksu dobra jak rasowa prostytuta żeby się facet nie nudził, a do tego jeszcze święta jak Matka Boska musi być dziewicą bo przechodzonego towaru nikt nie zechce, nie może mieć krzywego nosa, ani nóg, nie garbić sie, paznokcie też co drugi dzień pomalowane ale nie przy facecie bo oni nie lubią zapachu lakieru do paznokci. Generalnie wszystko musi być ogarnięte na tip top żeby sie facet nie doczepił, a kobieta nie może być zmęczona, musi być uśmiechnięta i sympatyczna zupełnie tak jakby całymi dniami wypoczywała, a po ślubie powinna urodzić syna ale jednocześnie być po porodzie taka jakby nigdy nie rodziła bo jak będzie niczym wiadro to mężczyzna poszuka sobie kochanki. Mężczyźni mają klawy żywot, nie muszą nic robić, mogą być cali włochaci, tyle tylko żeby do pracy iść a reszta to już same tylko przyjemności, wymagania i oczekiwania