Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy osoby które umieszczają na fb

Polecane posty

Gość gość

100 dziennie zdjęć swojego ryja, stóp, kanapek, paznokci i innych bzdur rzeczywiście myślą, że to takie fajne? I te zmałpowane z zachodu chillout, tagi itd. Ja mam fejsa wyłącznie po to, żeby pośmiać się z takich osób, które miałam za mądrzejsze do czasu, gdy zobaczyłam co wyprawiają w necie.

Gość gość
Od takich rzeczy jest instagram albo snapchat ;)

Gość gość
nie mam instagrama, nawet nie chcę wiedzieć co tam się dzieje :P wystarczą mi pozowane foty otagowane instagram. Nie sądzicie, że to żenada?

Gość hermionetka
Zenada. Co kieruje tymi ludźmi, czy oni faktycznie myślą że kilkaset ich znajomych jest ciekawa, co i gdzie i z kim jedzą?

Gość gość
Myślę że takie osoby w głębi duszy czują się niedowartościowane, dlatego mają ogromną potrzebę idealizowania swojego życia. Dziewczyny, które dodają foty obrobione w programach, z toną tapety i brwiami do kwadratu na żywo nie przypominają samych siebie, te super imprezy to zwykłe spotkania przy piwie, nie wiem zaś co myśleć o fotce kawy czy obiadu, chyba jedynie to, że ugotowanie ziemniaków i schabowego to dla niektórych szczyt możliwości kulinarnych i liczą na peany. Albo wklejanie foty róży czy jakichś badziewnych czekoladek z podpisem: od mojego Misiaczka :* - nie przyszłoby mi do głowy chwalić się prezentem na poziomie podstawówki, ani tez żadnym innym, w ogóle zniesmacza mnie publiczne okazywanie "miłości" tzn zdjęcia pary całującej się głęboko, że tak się niby kochają.. Żenada to odpowiednie słowo :)

Gość hermionetka
Moja znajoma niedawno była ja filmiku z publicznych zaręczyn, a parę mcy później pojawiły się foty z nowym misiaczkiem, nową największą miłością :-P

Gość gość
myślicie że osoby które wstawiają tysiac zdjeć jak to kochają sie ze swoim facetem nie są naprawde szcześliwe? że muszą tak pozować?

Gość gość
Ja tak myślę. Jestem z moim facetem 10 lat i kochamy się ciągle tak samo, nie mam na fejsie ani jednego wspólnego zdjęcia, on nie ma fejsa wcale. Mało tego, nie mam ani jednego zdjęcia dzieci, a mamy trzecie w drodze :P

Gość hermionetka
Niektórzy może faktycznie są szczęśliwi, ale oprócz tego mają potrzebę notorycznego piania o tym na fejsie, co może już wynikać z jakiejś psychicznej niedojrzałości. Zawsze pod takimi zdjęciami mam ochotę napisać cytat z Hymnu św Pawła "Miłość nie znosi poklasku"