Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta i piwo

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 32 lata Lokale czy restauracje, puby, bary gdzie serwuje się alkohol, są od tego żeby tam siedzieć i pic ten alkohol co wiadomo prowadzi do upojenia alkoholowego. więc nie bardzo rozumiem, w czym problem jeśli ta dziewczyna się upiła, po prostu się bawiła w miejscu do tego przeznaczonym. 32 lata i nie rozumie, że up... się nawet w takim miejscu jest po prostu słabe? up... sie w każdym miejscu jest słabe

Gość gośćaaa
gość dziś Ja mam 32 lata Lokale czy restauracje, puby, bary gdzie serwuje się alkohol, są od tego żeby tam siedzieć i pic ten alkohol co wiadomo prowadzi do upojenia alkoholowego. więc nie bardzo rozumiem, w czym problem jeśli ta dziewczyna się upiła, po prostu się bawiła w miejscu do tego przeznaczonym. 32 lata i nie rozumie, że up... się nawet w takim miejscu jest po prostu słabe? up... sie w każdym miejscu jest słabe xx Daj spokój, to chcesz mi powiedzieć że w takich miejscach nie pijesz alkohoplu? A może pijesz i nie jestes pod wpływem, bo alkohol na Ciebie nie działa? :) Tobie moze się wydawać że nie działa, po sobie nie widzisz ale ktos z boku zobaczy :)

pulchny- na ławce w parku juz nie można pic piwa:)zabronione. Ale facet siedzący w knajpie i pijący piwo z butelki z niczym mi się nie kojarzy. Tak samo jak kobieta. Ja piwo puszkowe piję ze szklanki, piwo butelkowe z butelki. Jak większosć moich znajomych.

Piwo w knajpie zawsze można przelać do szklanki:) Nie widziałem lokalu gdzie ich nie podają :P Piwa z puszki nie pijam wcale, bo mi blachą wali a butelkowe przelewam. Nawet w domu;) A z gwinta w lokalu to jednak moim zdaniem wygląda na menelię, że o dobrym guście nie wspomnę:O Tak już mam

Gość gość
Pulchny, dlatego pije sie w barach, nie ba lawkach. Tez lubie pic piwo z butelki i nie wiedzialam, ze to nie przystoi.

Po prostu tak lubię, bardziej mi smakuje : xx No to ze mną piwa byś się nie napiła:P Musielibyśmy przejść na wino. To chyba pijasz z kieliszka;)

Gość gość
Ale co w tym takiego?

wino wręcz powinno być pite z kieliszka :) Wiesz, nie chciałabym sie napić piwa z kimś, kto uważa, ze picie wprost z butelki jest..niesmaczne? Wolę napić się piwa z kimś komu to obojętne :):)

Gość gość
Piwo w butelce się wolniej wygazowuje niż przelane do szklanki i można je dłużej pić. Ja jak mam w szklance to albo pół wylewam, albo pije dużo szybciej, czego nie lubię.

Gość gość
żeby upoić się piwami to albo trzeba mieć słabą głowę, albo mocny pęcherz. nie wyobrażam sobie ile bym musiała wypić noteckich żeby być pijana, a słabe one nie są.