Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BycDrugą

Spotykam się z facetem w związku!!!

Polecane posty

Gość BycDrugą

W grudniu poznałam chłopaka przez wspólnych znajomych, który ma dziewczynę! Wiedziałam o tym. Są już razem rok! Trochę ze sobą pisaliśmy, nawet spotkaliśmy się kila razy. On twierdził, że nie układa mu się w związku, i że właściwie jest on skończony. Potem trochę się pokłóciliśmy bo jak był pijany to się do mnie przystawiał a mi przeszkadzało to, że ma dziewczynę! Nie utrzymywaliśmy w ogóle kontaktu przez 2ms. Od marca znowu zaczęliśmy ze sobą dość dużo pisać. Czasem się spotykamy. Ale ta jego dziewczyna! Jest naprawdę fajny i baardzo mi się podoba! Raz byliśmy razem z jego kolegami na imprezie. Sam napisał do mnie czy chcę z nim jechać. Jak to na imprezie trochę się przytulaliśmy, tańczyliśmy, jakieś buziaczki. Już pod koniec, nagle, znikąd pojawiła się jego dziewczyna i on do niej poszedł. Siedzieli w samochodzie i podobno się kłócili i on próbował się jej jakoś pozbyć. Tak mi wtedy powiedział jego kolega, on zresztą później też...Byłam na niego strasznie zła i specjalnie na jego oczach kiedy był ze swoją dziewczyną całowałam się z takim kolegą, żeby go wkurzyć. Później podszedł do mnie ale powiedziałam mu, że nie mam ochoty z nim gadać i sobie poszedł. W nocy kiedy wrócił do domu napisał do mnie, że rozumie, że mam prawo być na niego zła, ale nie potrzebne te całe moje nerwy i nie rozumie po co cały tamten chłopak, że myślał, że jestem wobec niego fer i nie robię go w ch*ja. Odpisałam, że to był tylko kolega i że jak może mi pisać, że robię go w ch*ja skoro sam ma dziewczynę. W ciągu kilku następnych dni sam chciał się ze mną spotkać kilka razy, ale w ostatniej chwili zawsze odwoływał spotkanie tłumacz, że nie ma czasu bo coś mu wypadło albo coś w podobie. Byłam na niego wtedy strasznie wkurzona. Teraz znowu jest między nami normalnie, wydaję mi się że są to relacje koleżeńskie ale sama już nie wiem?! Kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy od tamtej imprezy, wypytywał o tego chłopaka, z którym się całowałam. Wydawało mi się wtedy, że jest trochę o niego zazdrosny i pytał czy to pamiętam bo byłam pijana. Kiedy odpowiedziałam, że tak pamiętam to że się z nim całowałam wydawało mi się, że się zdenerwował. Ciągle ze sobą piszemy i czasami się spotykamy. Ostatnio mnie pocałował! Nie wiem co ma robić bo on ciągle jest z tą swoją dziewczyną chociaż mi mówi, że ciągle się tylko z nią kłóci i to kwestia czasu kiedy się rozstaną! Nie wiem jak on mnie traktuje...Czy jako tylko zwykłą koleżankę, czy może kogoś więcej?! I jak naprawę jest z tą jego dziewczyną?! Co mam robić? Mam o niego "walczyć"? Ale czy to ma w ogóle jakiś sens?? Proszęę pomocyyy!!?

Gość BycDrugą
Dodam jeszcze, że po tej imprezie napisał mi, że wkurzył się, że nie mógł wtedy do mnie podejść i czegoś zrobić kiedy byłam z tym chłopakiem bo był ze swoją dziewczyna i nie mógł nic zrobić!

Gość gość
facet chce sie zaciagnac do lozka, bo juz wie, ze jestes naiwna :D

Gość gość
po tej imprezie napisał mi, że wkurzył się, że nie mógł wtedy do mnie podejść i czegoś zrobić kiedy byłam z tym chłopakiem bo był ze swoją dziewczyna i nie mógł nic zrobić! xxx mógł! mógł jej powiedzieć, że to koniec i iść do ciebie! ale on ją musi strasznie kochać skoro jej nie zostawia i wybiera jej towarzystwo a ciebie zostawia do obmacywania swoim kolegom

a ja myśle, że powinnas się poświęcic i przespać z tym drugim chłopakiem. wtedy sie pobija on rzuci dziewczyne prześpicie sie ona sie prześpi z tym który dostał po ryju zejdą sie z powrotem i będzie tak jakby sie nic nie stało oprócz dodatnieko bilansu koootasów w peeeździe

jak dobrze to rozegrasz to sie czegoś nauczysz wiedze wykorzystasz do wyrywania kolejnych koootasów a u schyłku młodości czyli w wieku ok 17 lat opiszesz to w romansie dla gimbazy która zekranizuja w 345 odcinkach a ty zarobisz kupe kasy i oscara za najlepszy scenariusz

tzn ten drugi chłopak będzie miał na zero bo dwa razy zakoootasi i dwa razy dostanie po p******e. ale cóż:(

jestes żywym dowodem na to jak skomplikowana jest ludzka natura. Tony halik i elżbieta dzikowska, zapewne nieznani ci eksperci od objazdowej etnologii nakręciliby o was co najmniej 4 odcinki swojego programu.

Gość gość
Lepiej brać się a żonatego niż prawiczka