Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria401

Instynkt Macierzynski Jesli go nie ma ?

Polecane posty

Gość Daria401

witam. poruszam ten temat , bo jest mi bliski. mam 21 lat mam meza. Jestesmy bardzo szczesliwi.Jakos niezaspecjalnie zastanawiamy sie nad dziecmi.. no ale rodzice sie zastanawiaja(tesciowie) jak sie powie ze nie teraz albo ze nie planujemy to ze jeszcze Ci sie zmieni, albo zdziwienie "jak to,nie planujecie".mam takie dziwne odczucia.. moglabym przegladac stronki z mebelkami dla dzieci,rozczulaja mnie ubranka... ale na sam widok dzieci a raczej ich wrzask,placz dostaje szalu. Nie czuje specjalnych uczuc przytulajac dziecko kolezanki itd.. cos jest ze mna nie tak?wiekszosc kolezanek ma juz pierwsze dziecko... kurczy mi sie ich grono,bo ile moge gadac z nimi i kolorze kupy,jakie jedzonko,kaszki,pieluchy... jak jest z waszym instynktem macierzynskim?

Gość gość
jesteś jeszcze w zbyt gówniarskim wieku na dziecko

Gość gość
instynkt macierzyński nie przeszkadza w posiadaniu dziecka, a wręcz przeciwnie - pomaga w zdrowym jego wychowaniu, ale jestes bardzo młoda i po prostu nie ulagaj naciskom i zapytaniom, bo dziecko będziesz miała Ty - nie oni! wiec jak na nie przyjdzie czas to się zaczniesz starać, póki co zyj, ucz się, rozwijaj

Gość gość
21lat- do szkoly poszla wonanie jajami sie bawic

Gość gość
Autorko, jako że jesteś ze wsi, powiedz jak sie nasadza kwoke na jaja ?