Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pies rumun dokarmiać to żebrackie nasienie czy nie?

Polecane posty

Gość gość

bo juz nie mam siły ,stale sklamrzy żeby mu dać a to kanapeczki a to mięska,dawać czy nie? ciezko nie dać jak patrzy na ciebie jakby od tygodnia nic nie jadł

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra K. i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi K. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US: uks.warszawa@mz. mofnet.gov.pl i ZUS: cot@zus.pl oraz do Inspekcji pracy: kancelaria@wars zawa.pip.gov.pl . Oszukani klienci niech powiadamiają także Sanepid: sekretariat@pssewawa.p l oraz UOKiK: uokik@uokik.gov.pl Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: VITA SLIM, Liposuction, Lipo-Cis, Whitetime, Vitalash, beverly smile, Thermasin, Liverine Detox, NTCF, Varico vain, LIPOCARE, Slimcea, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare, Aclear Jodine i szereg innych

Gość gość
ja sie pytam czy dokarmiać żebraka a ty mi wyskakujesz z jakimś piotrem ,a w d***e to mam.