Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRĄZOWE PLAMY NA MAJTKACH

Polecane posty

Gość gość

Witam, temat ten jest dla mnie bardzo krępujący, wiec proszę zatrzymać dla siebie głupie komentarze. Mam 19 lat i od jakiegoś czasu (ok. tydzień) zauważyłam coś niepokojącego. Gdy po pary godzinach zdejmuje majtki widzę wielka, brązowa plamę (oczywiście chodzi mi o cześć majtek w okolicy pochwy). Myślę, że słowo wydzielina/ śluz to źle określenia, ponieważ ta plama wygląda tak, jakbym przecierala nią tylek po załatwieniu... :/ aż nie mogę uwierzyć, że takie coś wydzielilo mi się z pochwy. Nie zauważyłam żadnego brązowego śluzu "wydostajacego" się z pochwy, tylko czasami zauważam w okolicach warg sromowych malutkie brązowe kawałki, ale nie mam pojęcia, co to jest :/ Od czasu ok. miesiąca czuje, ze"tam" leci mi mocniej, nawet gdy nie mam okresu i jest to bardzo nieprzyjemne uczucie, trochę jakbym leciutko sikala (to jeszcze przed brązowa plama). Wiem, że okolice bikini ładnie nie pachną, ale od jakiegoś czasu ten zapach jest bardzo intensywny i krępujący. Myję się tam 2 razy dziennie, dodatkowo specjalnymi środkami, wiec proszę nie pisać mi, że to ma związek z moja higiena. Wiem, że muszę iść do ginekologa, ale może któraś z was miała podobny problem i napisze mi, co powiedział jej lekarz? :/ z góry dziękuję

Gość gość
Grzybica