Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grill z ludzmi z pracy. Nie nawidze tego

Polecane posty

Gość gość

Nie lubie 80% zespolu, ale oczywisscie moje opinie zachowuje dla siebie;.)Teraz znowu zbliza sie grill z ludzmi z pracy. Jak ja tego nie nawidze. Poza tym nie jem miesa i jestem na diecie. Powiedziec tego jawnie tez nie moge, bo wezma mnie za dziwolaga. Jak przezyc takie spotkania?

Gość gość
.....

Gość gość
powiedz, że jesteś chora i nie idź

Gość gość
kurcze u nas w firmie co miesiąc się spotykamy, tez tego nienawidzę. PO cholerę cos takiego???Dla mnie to strata czasu, po pracy chce odpocząć a nie integrować się.

Gość gość
wiesz co to znaczy bycie asertywną nie idź i po problemie

Gość gość
nie idz??? czy wy wiecie co wy tu doradzacie?? jak pracujesz i chcesz nadal pracować to jest niemal obowiązek uczestniczyć w takich spotkaniach. Można wymigać się raz czy dwa ale nie cały czas bo to jest bradzo zle postrzegane. Najszmieszniejsze że szefostwu wydaje się ze to takie super dla pracowników, a tak naprawdę pracownicy mają w d***e takie grille i integrację. Pracownik odwala swoją robotę i chce odpocząć, ale z pewnoscia nie rpzy grillu z szefem którego nieznosi , udawać z uśmiechem na twarzy ze wszytsko ok. To są sytuacje zawsze stresujące, ludzie są spięci bo jest szefostwo. Inaczej by było jakby szefostwo za wszytsko płaciło ale nie uczestniczyło w takich spotkaniach, ja wtedy bym chcetnie poszła a tak to mnie stesuje.

Gość gość
Post powyzej - zgadzam sie w 100%. Dla mnie to jest meczarnia, owszem niektorzy sa ok i mozna troche pozartowac i sie posmiac. Ale takie spotkania nie sa dla mnie zadna rozrywka, raczej obowiazkiem. Nie moge zachowywac sie tak jakbym byla wsrod przyjaciol i znajomych. Unikam rozmow prywatnych, bo wiadomo jak szybko dochodzi do plotek. Wolalabym ten czas spedzic jakos inaczej.