Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałbym aby moja przyszła żona miała więcej niż 3 partnerów

Polecane posty

Gość gość

Szkoda, że nie ma jak trgo sprawdzić. Nawet 5 to dla mnie bardzo dużo. Czy wy też tak macie?

Gość gość
Ja bym wolał, aby żadnego nie miała, oprócz mnie ;)

Gość gość
A co za różnica 3 czy 5? Jeszcze kwestia tego, ile ma lat. Bo jak przed 20 i 5 to sporo, ale przed 30 to całkiem niedużo :)

Gość gość
do czego szacunek? ale racja, po 3 pochwa ściera się o 3mm, ale po 5 już o 2 cm, czyli otwór zwiększa średnicę.

Gość gość
ona ma nie mieć nikogo -a wy cwaniaki? też jesteście prawikami i zachowujecie cnotę męską do ślubu? najpierw wymagaj od siebie - dopiero potem od innych!

Gość gość
akurat penis się nie zużywa od seksu, wywłoko, a twoja rozklapiocha tak.

Gość gość
Ja wymagam od siebie, bo jestem sam od zawsze, wiec lepiej by było jak by ona też nikogo nie miała.

Gość gość
Spoko,rogi ci dorobić niezdaro!!

Gość gość
sam od zawsze? to nie masz szans na dziewczynę!

Gość gość
Mam, ale właśnie tylko chcę taką która nie miała nikogo tak jak ja. Innej nie chcę.

Gość gość
Jasneee pochwa się powiększa w zależności od ilośc***artnerów:D Hahaha tylko poje/ba/ni faceci tak rozpowiadają,bo tak im się wydaje.Tłuki jesteście.

Gość gość
Każdy kafeteryjny prawiczek jest : -niski ok 165 cm wzrostu albo i mniej -otyły bądź przeraźliwie chudy -brakuje mu uzębienia -wysieje lub już całkiem wyłysiał - ma penisa ok 10 cm :D [sami przyznają]

Gość gość
łysieje* miało być:)

Gość gość
tak sobie tłumacz d****** pewnie pół wsi cię przeleciało

Gość gość
Małym penisem to wy sobie możecie co najwyżej herbatę pomieszać:-p Więc nie łudźcie się że zadowolicie kiedykolwiek kobietę. I właśnie ci z mikro fiu.tami tak pierttolą że u kobiety pochwa jest za luźna,bo miała 3-4 partnerów,nie to wy macie wypryski między nogami i przyjmijcie to do wiadomości.

Gość gość
Do mieszania herbaty się nie nadają,bo łyżeczki z Ikei mają już te 13 cm :D

Gość gość
Mam 177 cm wzrostu, waga 70 kg, prawiczek, lat 24, penis 16-17 cm ćwiczę na siłowni, jedynie to przebarwienia po trądziku mi pozostały, które staram się likwidować. A tak to jestem ok.

Gość gość
To prawda,ja mam 4 go partnera i jest ok.Za to pierwszy mi zarzucał że mam za luźną i za głęboką pochwę i on nie może dojść.Ja zresztą też nic z tego nie miałam.Pozostali trzej jakoś tego problemu nie mieli a i ja mam za każdym razem orgazm.Niestety...dobry penis do sexu to długi i gruby.10-12 cm to jest porażka:-o

Gość gość
Penis 16-17 jest ok,najlepszy sex miałam z 19 cm,ale musi być też grubszy a nie cienki jak parówka

Gość gość
hahah czterech miała i co czwarty też cię zostawi wywłoko. normalny facet na stałe zwiąże się z dziewicą na tobie tylko cwiczy.

Gość gość
Co ma ilość partnerów do luźniejszej pochwy? Równie dobrze można mieć jednego partnera przez kilka lat, wychodzi na to samo.

Gość gość
19 cm :D hehe. Przeciętny rozmiar w Polsce to 15 cm, a 18 cm już jest duży, a 19-20 to na p****lach macie ;)

Gość gość
jej, wam tylko sexior w głowie XXX Tzn komu,co? Chyba wam mężczyźni :]

Gość gość
"normalny facet na stałe zwiąże się z dziewicą na tobie tylko cwiczy." Chamski tekst. Wynika z niego,że wam wolno zaliczać co popadnie a potem i tak oczekujecie dziewicy :O Hipokryci zakichani.

Gość gość
Napisałam że mama teraz 4-go partnera!a nie że miałam,czytaj ze zrozumieniem.Nikt mnie nie zostawił,bo ten okazał się tym jedynym.Bierzemy slub za 3 miesiące.Odpowiadamy sobie pod każdym względem,w łóżku też.Ten obecny wie że jest 4-ty,nie przeszkadza mu to.Ja jestem jego drugą partnerką.Warto szukać tego jedynego.

"Nie chciałbym aby moja przyszła żona miała więcej niż 3 partnerów" xxx rozumiem, że jak juz będzie żoną teraźniejsza to może mieć ich więcej?

Gość gość
Nie każdy ****** Ja np sam napisałem że mam 24 lata i jestem sam od zawsze, jedynie pracuję nad usunięciem przebarwień. Więc wolę kogoś, kogo nikogo nie miał.