Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasze ukochane żele pod prysznic

Polecane posty

Gość gość

wpisujcie ,szukam nowych inspiracji. U mnie nivea casmere moments ,ale juz nie produkują:(

Gość gość
FA

Gość gość
Isana-wisniowy,owocowy

Gość gość
Haha może wyśmiejecie mnie, ale ja lubię ten z biedry. Lawendowy w białej butelce z fioletową nakrętką:).

Taki dla dzieci truskawkowy z brokatem :p firmy nie pamietam (niemiecki)

Gość gość
Witam moje drogie. Ja osobiście polecam serię SANEX Dermo pro hydrate. Jest to linia zaprojektowana specjalnie do suchej skóry. Żel ma bardzo przyjemną konsystencję, ładny delikatny zapach i na prawdę nawilża skórę. Szybko się wchłania, co jest ważne zwłaszcza rano, bo ja osobiście nie lubię stać i czekać, aż mi się wchłoną kosmetyki, albo ubierać się, gdy jest jeszcze nie wchłonięta warstwa kosmetyku. Na prawdę polecam wypróbować

Gość olajak
ja polecam serdecznie żeli i kosmetyków firmy SANEX niedawno weszły na polski rynek a są cudowne, nawilżają pięknie pachną no i cena jest bardzo kusząca...

Gość gość
i pomyslec ze moglam byz zaprogramowana w p*********m szkolnym systemie polski komuny do ktores zmuszala mnie z****** k***a matka komunistka w*******lona 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Witajcie kobietki :)streetcom zrobiło mi ogromną przyjemność i umożliwiło mi wypróbowania kosmetyków firmy SANEX .Ponieważ sama borykam się z problemem przesuszonej skóry chciałabym podzielić się z Wami moimi wrażeniami. Po zastosowaniu żelu pod prysznic moja skóra była wyraźnie nawilżona i miękka w dotyku, delikatny zapach żelu sprawił, że czułam się odprężona...Do wypróbowania na szczęście:) dostałam jeszcze antyperspirant roll-on DERMO 7 IN 1 PROTECTION to strzał w dziesiątkę ...dla mnie ideał ,delikatny lecz skuteczny , można bez martwienia się ubrać białą bluzkę i nie martwić się żółtymi plamami które trudno sprać:( a na koniec niespodzianka nareszcie można bez problemu wykorzystać do końca zawartość produktu dzięki jego konstrukcji;) Ja już wybrałam a Was kobietki zachęcam do wypróbowania bo naprawdę warto tym bardziej ,że nie są wcale drogie :)

Gość gość
Sanex ma w składzie sls ???

Gość klaudia_ok
Produkty firmy Sanex: Dezodorant dermo 7in1 protection to dobry produkt, ma przyjemny, jednak nie zbyt intensywny zapach. Dostatecznie chroni przed nadmierną potliwością, również nie zauważyłam żeby zostawiał ślady na ubraniach. Dzięki sprytnemu opakowaniu kulka dezodorantu jest ciągle mokra. Żel pod prysznic również ma delikatny zapach, dobrze się pieni. Skóra po kąpieli nie jest wysuszona

Sanex ma w składzie sls ??? odpowiadam skład żelu to kwas mlekowy,glikol kaprylowy,siarczan cynku, naturalnie występujące w skórze czynniki nawilżające mleczan sodu,PCA,gliceryna, oleinian gliceryny,sole glinu,emolienty oraz substancje zapachową...pozdrawiam

Gość gość
Palmolive migdalowy,Dove kokosowy.Maja bardzo fajna konsystencje i fajnie pielegnuja skore :)