Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest nie tęsknić po rozstaniu?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe rozstać się po kilku latach i w ogóle już o nim nie myśleć, nie tęsknić? Mam wrażenie że to niemożliwe, przecież skoro żyło się z kimś kilka lat dzień w dzień, zasypiało i budziło się, to jak można o nim nagle przestać myśleć? Chociaż niektórzy, szczególnie faceci, zachowują się tam czasami przy rozstaniu. Jakby umieli sobie po prostu wymazać z pamięci byłą dziewczynę..

Gość gość
Możliwe kiedy zrozumiesz że były facet okazał się zwykłym dupkiem. Ludzie sypiają i budują życie latami po to by po x latach się rozstać. I co? I nic. Trzeba ruszyć dalej. Facet który przysłania i wypełnia cały kobiecy świat za dużo dźwiga. Nie chciałabym być z taką kobietą ani facetem.

Gość gość
Przecież kiedy cię ktoś zostawia definitywnie to od razu wiadomo, że cały czas spędzony razem, wszystkie niby piękne chwile były g****o warte. Wszystko się zeruje, nic nie było, iluzja. Wbrew pozorom, można spokojnie odrazu wejść w inny związek jeśli rozumiesz mnie. Co innego jeśli ktoś zostawia ci odrobinę nadziei, w tedy nawet warto tęsknić bo można to odzyskać.

Gość gość
Osoby uczuciowe i wrazlie zawsze beda tesknic, wspominac, dlugo pamietac nie wazne jaki byl zwiazek to jest natura czlowieka i nic jej nie zmieni terapie, porady wszystko na nic. Sa tez ludzie, ktorzy na nastepny dzien po rozstaniu maja innego partnera, niczym sie nie przejmuja, zycie przyjmuja lekko, zyja z dnia na dzien.

Gość gość
jestem przesliczna i na serio nie wiem ale faceci to sa dziwni 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Są też osoby, które dostały mocno po d***e. Też kiedyś tęskniły, rozpamiętywały, niszczyły sobie zdrowie z tęsknoty za kimś kto zostawił. Kiedyś w końcu coś pęka i zaczynasz szanować własne zdrowie kiedy ktoś inny ma je gdzieś. I nie marnujesz ani chwili na bycie samotnym, choć mogło by cię rozerwać od środka z bólu. Może i wygląda się na kogoś bez serca, ale tak nie jest. Szkoda zdrowia lepiej zostawić je dla kogoś kto nas chce takim jakim się jest.