Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar M gruba czy nie?

Polecane posty

Gość gość

przy wzroscie 170cm, proporcje zachowane,figura klepsydra powinnam schudnac?

Gość gość
tak i to bardzo , najlepiej do rozmiaru 0 :)

Gość gość
Serio pytam. Czuje sie srednio. Ani z***biscie, ani niekomfortowo z tą wagą, nie uważam sie za grubą. Jednak ostatnio pewien facet mi zasgerowal ze powinnam schudnac. I zastanawiam sie czy on ma kompleksy albo p******y gust, czy faktycznie warto.Na powodzenie nie narzekam.

Gość gość
a ile ważysz ?

Gość gość
A ty się sluchasz faceta? Zawsze i tylko siebie, nie faceta.

Gość gość
Nie pitol. Powiedz facetowi że schudniesz jak mu kolumbus urośnie z 20 cm. Serio? Na powodzenie nie narzekasz a pytasz się? Daj sobie spokuj. Jesteś ok.

Gość gość
Autorko mam to samo. 170cm i rozmiar m, waze kolo 64kg, mam duży biust, mocne wcięcie w talii ale nie lubię swoich bioder i ud... Mysle, ze nie da tu nic odchudzanie tylko trzeba postawić na ćwiczenia i ujędrnić to i owo.

Gość gość
Wlasnie nie slucham, ale jak juz tak powiedzial (tzn zasugerowal) to zastanawiam sie czy on jako facet mi dobrze doradzil i lepiej bym wygladała, czy po prostu ma zj****y gust, albo kompleksy ;). Waze cos okolo 57kg

Gość gość
To malutko ważysz, ja bym chciała 59 :)

Gość gość
Nie masz raczej z czego się odchudzać , możesz wysmuklić ewentualnie sylwetkę odpowiednimi ćwiczeniami i ujędrnić skórę aby wyglądać jeszcze lepiej .

Gość gośćula
no jasne tak żeby zejść ponizej xs i kupować ubrania w smyku:)

Gość gość
A czy ten facet nie dostał kosza od ciebie ? Bo faceci tak czasami mówią w złości jak ktoś mu odmówi .

Gość gość
kurcze tak się rozpisałam do Ciebie autorko a tu mi info że to spam wyskakuje no kurrrrde

Gość gość
prawikowi palantowi zapewne nie wyskakuje, a człowiekowi od razu

Gość gość
zdrowe rozsądne odżywianie, regularne posiłki, jakieś ćwiczenia czy to basen czy rower czy aerobik czy skakanka albo nawet Mel B czy Chodakowska, ogranicz sól cukier alkohol itp, duzo warzyw owoce orzechy ryby kasze ... będziesz miałą super ciało i ładną cerę :) ja mam 166cm ważę 58 kg, talia 66 cm. jeszcze rok temu było 63 kg talia 73 :P mam 32 lata i dziecko 4ltenie

Gość gość
Może zwyczajnie masz flakowate i niezadbane ciało? Wtedy nawet nosząc S można wyglądać na kogoś kto ma coś do schudnięcia. Jak nie ćwiczysz te min. 2 razy w tyg to masz odpowiedź (bo żadne peeelingi, masaże gąbkami itp nie dadzą takiego efektu)

Gość gość
a może gosciu był wielbicielem modelek w rozmiarze 32 a jak widzi normalną dziewczynę w rozmiarze 38 to dla niego wielki problem