Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinuy

Jaki hosting zdjęć?

Polecane posty

Gość vinuy

Przepraszam ,że nie na temat ale jaki znacie najlepszy hosting zdjęć Bo mi co chwile obrazki usuwają.

Gość Fileem
Przepraszam ,że nie na temat ale jaki znacie najlepszy hosting zdjęć Bo mi co chwile obrazki usuwają. FileHost.net.pl

Gość mareczkos
Lepiej mieć właśnie własne, małe konto hostingowe pod takie potrzeby, wtedy zdecydowanie będzie spełniało to swoją rolę. Oczywiście - kwestia budżetu i tego co faktycznie chcecie tam trzymać.

Gość hostki
Mam podobne zdanie. Jakieś małe konto, postawienie na tym konta i tyle. Macie zdjęcia na prywatnym serwerze, niczego nie musicie umieszczać gdzie popadnie - o to tutaj chodzi. Zdjęcia ne są publiczne!

Gość miszuetk
Absolutnie nie opłaca się wrzucanie czegokolwiek na darmowe serwery - to nie przyniesie wam efektów. Dużo lepiej postawić konto na hostingu i tam umieszczać wszystkie pliki jakie macie.

Gość gość
Potwierdzam. Dużo zdjęć trzymam na własnym koncie hostingowym. Absolutnie nie widzę sensu umieszczania tego na darmówce - na prywatnym koncie mam dostep do tego wyłącznie ja.

Gość gość
kupujcie sobie normalne, płatne konta - wtedy wszystko powinno być w najlepszym porządku, ale też róbcie to z głową. Na pewno odradzam stawianie na byle jakie usługi - darmowy hosting nie daje jakości, znika, pada, zdjęcia są usuwane. Po co to komu?

Gość gość
Hekko, od lat u nich siedzimy, nic złego się nie dzieje, serwer jest stabilny, żadnych problemów nie sprawia i przynajmniej nikt wam z niego nie usunie fotek. Przynajmniej z mojej perspektywy działa to pierwsza klasa i oby tak dale.j.

Gość gość
Ja bym się bał wstawiać zdjęcia na obce hostingi. Z seohost korzystam od ok roku, problemów technicznych brak, serwerownia na poziomie, zadowolony jestem.

Gość Jankes

Pewnie, że lepiej mieć normalne płatne konto na Firehost. Przynajmniej wtedy nie pojawią się żadne problemy.
Tak wyglądają również moje doświadczenia. Kwestia taka, jakie macie oczekiwania, ile chcecie wydać i nie tylko.
Ale moim zdaniem nie ma sensu stawianie na droższe usługi.

Gość AntekF

Niezmiennie - małe konto na Firehost. Wrzucacie fotki, których nikt nie usuwa.
I wydaje mi się, że coś takiego powinno być wygodne.

Gość Fortis

ALe na tym Firehost macie wystarczająco powierzchni pod duże zdjęcia?

Gość KerkiZ

Też mam takie małe konto na Firehost i tam wrzucam fotki.
Nie mają sensu darmowe usługi - więcej problemów niż korzyści.
Przynajmniej tak uważam.

Gość Gomes

Dokładnie. Małe konto na Firehost i przynajmniej dane wtedy znajdują się w jednym i pewnym miejscu.
Na darmówkach możecie liczyć na wiele atrakcyjnych problemów 😉