Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świra dostane z tym ślubem!

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam tradycyjnie, czyli prawdziwa suknia ślubna, profesjonalny makijaż i fryzjerka i już mnie ch... strzela! Suknia jest po dopasowaniu koszmarnie niewygodna, nie wytrzymam w niej cały dzień i noc! Makijaż i fryzura próbne raz, klapa. Drugi makijaż próbny ok. Druga fryzura próbna klapa. Dalej niewiem komu się dać uczesac. Ślub za trzy tygodnie a mnie strzela , że na to poszłam tak tradycyjnie. Chciałabym po prostu założyć zwykłą sukienkę, zrobić kucyk, podmalowac rzęsy i wyjść ! To niepojęte jest że tyle grzebania i pieprz..enia z tym wszystkim na jeden dzień!

Gość gość
No widzisz! I po co to wszystko? Dlatego ja nie bawiłam się w takie coś. Sukienka najzwyklejsza, lekka (i nie biała!). Lekki makijaż i lekka fryzura - bez zakręcania włosów, bez układania. Bez nerwów - ale za to z wielką radością :)

Gość gość
To wszystko jest nieważne "Chciałabym po prostu założyć zwykłą sukienkę" dlaczego nie mogłaś tak... pójść do kościoła o wschodzie :D lub zachodzie słońca i złożyć przysięgę tylko tyle aż tyle a potem :D pewnie coś miłego powodzenia dla Was obojga świra nie dostaniesz dasz radę 🌻

Gość gość
Dzięki ! Człowiek uczy się na błędach:/

Gość gość
A samochód do ślubu zamówiony? Czy z rozpędu zapomniałaś?

Gość gość
Nie, ogarniety byl z Automastair. Taki wypasiony ;-)