Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila384

Przyjaciółka

Polecane posty

Cześć, mam problem. Ostatnio odnoszę wrażenie, że tracę ludzi, którzy byli mi bardzo bliscy. Rok temu rozstałam się z chłopakiem, ale wciąż o nim myślę. On już dawno ułożył sobie życie na nowo, a ja... Wtedy bardzo pomogła mi przyjaciółka. Byłyśmy nierozłączne, gadałyśmy godzinami o wszystkim i o niczym. Jednak w tym roku to się zmieniło. Ona poznała nowych znajomych, zaczęła rozwijać swoje muzyczne pasje i po chwili całkowicie o mnie zapomniała. Ja oczywiście, jak idiotka, próbowałam to wszystko naprawić, wydzwaniałam, pisałam. W końcu doszło do tego, że nazwała mnie wariatką .Teraz mówi wprost, że nie chce mieć ze mną nic wspólnego, że zmarnowała te kilka lat na naszą "przyjaźń"... Nie potrafię sobie z tym poradzić.

Gość gość
Ile jeszcze takich samych tematów założysz? Jesteś żałosna. To Twoja wina, że tak się dzieje. obudź się wreszcie!

Gość gość
od takiej wrednej małpy jak ty co zajmuje się tylko obgadywaniem ludzi trzeba uciekać jak najdalej!

Gość gość
tez tak mialam, dzis jestem sama nigdy nie mialam chlopaka, polegam na garstce znajomych ale jak chce iść na koncert badz na zakupy to nie mam z kim iść. polegaj na sobie. nie zalamuj sie, życie w pojedynke ma mnóstwo zalet.

Gość gość
Wyobraź sobie że z niektórych przyjaźni się wyrasta. Tak samo ze znajomościami, kolegami, koleżankami itd. Jeżeli Ty się starasz i zabiegasz a inni nie, to jest czas na odcięcie pępowny. Jedna osoba nie można się starać za dwoje. Przyjaciółka która twierdzi że: " zmarnowała te kilka lat na naszą "przyjaźń"... " Nigdy nią nie była i tak bym jej powiedziała. Ty musisz sobie poradzić i potrafić odróżnić przyjaźń od zwykłej znajomości. Dostałaś właśnie pierwszą bolesną lekcję. Wyciągnj wnioski ale nie zamykaj się na przyszłe przyjaźnie.