Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest waszym marzeniem?

Polecane posty

Gość gość

Co jest waszym najwiekszym marzeniem? Ja chyba nie mam marzen,choc chcialabym miec. Chcialabym byc szczesliwa, nie wiem czy to sie kwalifikuje jako marzenie :) A wy?

Gość gość
Ja mam takie marzenia codzienne... żeby skończyć budowę domku, mieć pracę /pracuję, ale zawsze boję się co będzie dalej.../, zdrowie oczywiście dla siebie i najbliższych. Słowem żeby nie było gorzej niż jest i żeby się wszystko zrealizowało, co zaplanowaliśmy. Z marzeń chciałabym jeszcze pozwiedzać świat, na to z kolei brakuje mi odwagi i umiejętności organizatorskich ;-(

Gość gość598
ja to bym chciała mieć męża, ale się na to nie zanosi :(

Gość gość
pravik 24 lata jest wolny :)

Gość gość
Mieć dobrą pracę i kochanego faceta ale nie męża :D

Gość gość
Do niedawna marzylam o wielkiej milosci. Teraz juz w nic nie wierze, tymbardziej w milosc, wiec nie mam marzen.

Gość gość
Wiecznie mloda i piekna wierna cycasta dziewica o urodzie oli ciupy.

Gość gość
Te ktorych marzeniem jest miec chlopa. Ile z was zagadalo do facetow? Ile z was zaprosilo ich na kawe? Ile z was powiedzialo wprost czego oczekuje? Niech no zgadne ZERO! Siedzicie na doopie i biadolicie jak by to fajnie bylo miec cos czego sie nie ma ale ruszyc doopska to juz nie. Tylko krecicie sie jak gooooooowno przereblu.

w tej chwili moim marzeniem jest jak najszybsza pomoc lekarzy bardzo cierpiacej na EB -Zuzi:)

Gość gość
Wez nie pierdziel, ja akurat jestem w zwiazku, wiec nie musze nikogo zagadywac, ale facet z ktorym jestem nic do mnie nie czuje.a ja marzylam o wielkiej milosci. Dzis juz wiem ze to sciema.

Gość gość598
a kogo mam zaprosić jak nikt nie jest mną zainteresowany, jestem totalnie niewidoczna dla facetów :( Mam podejść do faceta który nie wie że istnieję i zaprosić go na kawę ? :o

Gość gość
Ile z was zaprosilo ich na kawe? XXX Serio ktoś tak robi? :O

Gość gość
To sie nie dziwcie stare panny jak nie wykazujecie zadnej inicjatywy ze strachu przed odrzuceniem :D

Gość gość
No pewnie będę zaczepiać facetów na ulicy i zapraszać na kawę :D Aż taką desperatką nie jestem. Nie znam żadnej,która by tak robiła.

Gość gość
15:19 te se badz sama do smierci! :D

Gość lunanai
też nie zaproszę nigdzie zadnego faceta bo wiem że by mnie odzrucił tylko byłoby mi po tym jeszcze gorzej i wstyd:/ faceci nie chcą żeby brzydkie dziewczyny gd****olwiek ich zapraszały

Gość gość
15:22 Chłopie ja mam 22 lata, jeszcze mi trochę życia zostało :D

Gość gość
Co z tego ze masz 22 lata z takim podejsciem i lekiem przed odrzuceniem to stara panna i tak bedziesz :D

Gość gość
Co za ham, nie obrazaj tych dziewczyn mowiac o nich stare panny. Juz nikt nie uzywa tego pojecia,chyba ze ktos z kompleksami i niskim poczuciem wartosci.

Gość gość
Stare panny! Stare panny! Stare panny! Stare panny! Stare panny! Stare panny! xD

zdrowie własne i najbliższych no i dobra kumulacja w totka, oczywiście

Gość gość
Moim marzeniem jest przywrócić monarchię w Polsce, zawładnąć nią i zmodernizować, jednocześnie zachowując tradycyjne elementy. Chciałabym też zbudować prawdziwego robota jak z filmu Ja, robot. Być scenarzystką filmową w Hollywood, być sławną i wykorzystać sławę, by dojść do władzy. Polska stałaby się marzeniem każdego Amerykanina, Niemca i Szwajcara. Nad wszystkim czuwałyby specjalne roboty, pieniędzy byłoby w bród, lasy przywracane, ludzie szczęśliwsi i prawo zmienione. Ja zaś zbalazłabym sposób, by uniknąć śmierci i czuwałabym nad dobrem poddanych.

Gość gość
To oczywiście absurdalne marzenie, nawet gdybym była ogromnie zdeterminowana do osiągnięcia tego, to i tak prawdopobieństwo sukcesu jest znikome. :)

Gość gość
gosc 14:53 ja wlasnie tez marzylam o rodzinie z ukochanym, a teraz juz nie wierze w milosc, dlatego chcialabym byc przynajmniej szczesliwa w zyciu. A macie marzenia, po za znalezieniem milosci?(bo milosci kazdy pragnie i chyba kazdy ma taka potrzebe)

Gość gość
...

Gość gość
by wyleczyc sie z nieszczesliwej milosci i zrobic prawo jazdy

Gość gość
To sie uzalajcie dalej przyszle stare panny ze jestescie same zamiast wziac sprawy w swoje rece i poderwac sobie faceta!

Gość gość
Stara panna to taka, która planowała/planuje ślub a ja nie chcę papierka tylko faceta :)

Gość gość
gosc 17.13 ja sprobowalam i tylko wyszlam na idiotke. Nigdy wiecej, nie radze tez nikomu probowac.

Gość gość
6 w totka i dochodzaca panienka na cieple lody:-P