Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie piersi podobają się waszym facetom, znajomym

Polecane posty

Gość gość

Małe, średnie, duże, wielkie?

Gość lubie cycki
Jestem facetem i powiem tak, duże i średnie do oglądania. Jednak do kochania małe piersi. Szaleję na punkcie małych cycków, są cudowne.

Gość gość
W pierwszej kolejnośc****ersi powinny być naturalne lub minimalnie tylko 'korygowane'. NIe interesują mnie przepchane balony laluni która powiększyła sobie o 1-2 rozmiary miseczki implantem, bo zwykle nago to nie wygląda dobrze a w dotyku przyjemnie nie jest. Rozumiem niekiedy potrzebę nieznacznej korekty kształtu a nawet rozmiaru (choć zwykle to wygląda akceptowalnie tylko przy przejściu z średniego w duży), ale wtedy czuję się nieco oszukany. Po drugie, piersi muszą pasować do sylwetki. Szczupłym dziewczynom często nie pasuje duży biust, a pasuje mały, dziewczyny nieco przy kości powinny natomiast mieć ten atut w postaci większego biustu. NIekiedy to nie jest takie proste równanie jednak. Czasem biust w sylwetkę kobiety po prostu jakimś cudem się 'wpasował" i wtedy przeraża mnie myśl o jakiejkolwiek zmianie wagi czy korekcie chirurgicznej. Po trzecie... większe 'niestety' zwykle bardziej mnie podnieca. Jedna z najpiękniejszych kobiet jakie widziałem ma 181 cm wzrostu i jest płaska jak deska, ale to raczej wyjątek od reguły. Również ciężko kobiecie dojść do rozmiaru przy którym powiedziałbym że biust jest 'za duży...'

Gość gość
mojemu facetowi podobaja sie tylko i wylacznie moje. a znajomym :-O wybacz nie wiem i gdyby mi znajomi oswiadczali jakie im sie cycki podobaja to bym ich pogonila w pi.ssdu

Gość gość
Obojetnie bo kazde maja swoj urok.Tylko by byly naturalne nie z jakimis silikonami ;(

Gość gość
Gusta są różne. Mi podobają się każde, o ile są zgrabne. Podniecają bardziej jednak duże. Od lat jednak jestem w związku z kobietą, która nosi miseczkę A.

Gość gość
każdy prawdziwy faceto oglądnie się za prawie każdym biustem, zwłaszcza ładnie wyeksponowanym. Jeżeli jednak chodzi o piersi mojej dziewczyny, wolę jak sa małe, a nawet bardzo małe. Taka moja inwestycja w przyszłość. Po 40stce te małe będą dalej sexowne, a bardzo duże będą miały pępek pomiędzy. Generalnie każde piersi obwisną z wiekiem, a na małych będzie to najmniej widoczne

Gość gość
Jak napisal leviatan, piersi maja pasowac do figury. Moim zdaniem nie wazne czy naturalne piersi czy silikony, najwazniejsze zeby byly proporcjonalne do reszty ciala. No i maja byc jedrne i zadbane a nie jakies asymetryczne zwisy.

Gość gość
Olivia Wilde ma male piersi a patrzcie jaka jest sexowna. Poza tym piersi zawsze mozna powiekszyc.

Gość ŚlicznorkaNR1
Każdy biust jest fajny moim zdaniem. Najważniejsze to żeby czuć się z nim dobrze. Ja się z moim czuję świetnie. :)

Gość gośćwkość
ŚlicznorkaNR1@ Dasz sprawdzić czy ja też świetnie się poczuję z Twoim biustem? :-)

Gość gośćkrzyś
Ja lubię durze bo lubię po hiszpańsku

Gość gość
Może jeszcze chiszpańsku?