Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjście na grilla z byłą i aktualna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Mam od półtora roku dziewczynę, wcześniej byłem w związku z inną, z którą mam dwójkę dzieci. Ostatnio wyszła taka sytuacja, że wspólni znajomi moi i mojej byłej zaprosili nas z dziećmi na grilla. Jak powiedziałem o tym mojej aktualnej dziewczynie, to uważała, że moje wyjście z byłą będzie nie w porządku w stosunku do niej. Czy uważacie, że miała rację?

Gość gość
oczywiscie ze ma racje,a ty rozum straciles?

Gość gość
byłeś przede wszystkim z dziećmi , wiadomo,że ich mama tez powinna tam być zostaw tego nowego gamonia,bo g****o rozumie zawistna baba bardzo dobrze zrobiłeś

Gość gość
nie, bez przesady. To Ty już nigdzie nie możesz wyjść? tym bardziej, że to Wasi wspólni znajomi... a może mógłbyś zabrać ją ze sobą?

Gość gość
gość dziś odezwala sie taka sama jak ta autora jestes kochanką?

Gość gość
Twoja dziewczyna ma racje, ze swoja byla masz dzieci i z nimi wyjscie bedzie ok, ale razem jak,, kochajaca sie rodzina,, to nie w porzadku wobec obecnej ona tez powinna byc zaprodzona, znajomi zachowali sie nie taktownie.

Gość gość
gość dziś nie pierdziel głupot,mieliśmy analogiczną sytuację: kolega- w seperacji z żoną ma kobietę/ukrywa ją/,która rozwaliła ich związek,ale został zaproszony bez niej ponieważ na tę imprezę zaproszono jego zonę,którą wszyscy uwielbiamy i szanujemy zapraszający uprzedzili go,że jego zona także będzie,wiec ma wybór:przyjść sam lub nie przyjść wybrał pierwszą opcję i muszę powiedzieć,ze był naprawdę szarmancki dla żony,impreza była super jak za dawnych lat nie akceptujemy lewych bab w związkach

Gość gość
Tylko jak sie czula jego obecna kobieta, zone uwielbiacie i bardzo wam pasowalo, spotakja sie i beda chwile sami, a noz zejda. To tu pierdzielisz .

Gość gość
nie akceptujemy lewych bab w związkach xxx ale za to akceptujemy hipokryzję!

Gość gość
moze im chodzi o to by zeszli się?

Gość gość
zmuszą go?

Gość gość
gość dziś znamy tego nachalnego czorta,wiemy na co ją stać/mówię o lewej babie/ nasz kolega ukrywa ją,zaprzecza wręcz,ze kogoś ma-żona wie,że dalej spotykają się nie tolerujemy życia na dwa fronty!!!zobaczymy,czy dalej będzie wić się jak piskorz,może wreszcie odbierze telefon przy nas?

Gość gość
Tylko jak sie czula jego obecna kobieta, zone uwielbiacie i bardzo wam pasowalo, spotakja sie i beda chwile sami, a noz zejda. To tu pierdzielisz . " nas nie interesuje ten ukryty babsztyl,nas interesuje jego żona i on jedno i drugie to fantastyczni ludzie,a ten ukrywany kołtun jest znany w okolicy

Gość gość
dziś on jest dalej mężem,a ona żoną,reszta ich nie obchodzi

Gość gość
z byłą rozstałem się półtora roku temu

Gość gość
Ale temat traktuje troche o innym zwiazku i postepowaniu faceta, podany przyklad malzenstwa w separacji, stawia sprawe w innym swietle.

Gość gość
nie jestem w separacji, rozstaliśmy się i łączą nas tylko dzieci , moja aktualna dziewczyna nie robi problemów z dziećmi, nie chciała tylko żebym szedł na grill z byłą i spotkał się ze znajomymi w innym terminie.