Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on mnie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Facet nie chce ze mna rozmawiac.... Spokojnie, bez kłotliwego tonu - Pytam czemu sie do mnie nie odzywa sam z siebie tylko wtedy kiedy go o cos spytam. On udaje ze nie slyszy pytania, odpowiada ze nie wie czemu albo ze powinnam wiedziec bo jestem dorosła... Ja mu mówie ze nie mam pojecia, i prosze zeby mi wytlumaczyl, a on - "Nie mam obowiazku odpowiadać Ci na wszystkie pytania"... Nie obchodzi go jak mi minal dzien, woli surfowac w internecie :/ Pytam go czemu mnie olewa, a on odpowiada ze nie musi mi odpowiadac na wszystkie pytania... Jak grochem o sciane. Ryczec mi sie chce przez to. Doszlo do tego ze powiedzialam mu dzis jak sie z tym czuje, ze czuje sie nieszanowana i ze takie zachowanie podsuwa mi tylko jedna odpowiedz - ze mnie nie kocha..... Zero reakcji z jego strony. Nie wiem, czy gorsze jest takie milczenie, czy jakby wprost mi powiedział, ze mnie nie kocha.... Tragicznie zle sie z tym czuje i nie mam sie komu wyzalic, gdyz jestem sama z nim za granica, a moja przyjaciolka pracuje na nocki i aktualnie spi.... :(((

Gość gośćsdsds
nie kocha Cie.

Gość gość
olewa cie maksymalnie :O chyba sama czujesz ze tu niema zadnej milosci :(

Gość gość
poszukaj sobie innego mieszkania, wyprowadź się i nie kontaktuj z nim. on cie nie potrzebuje bo ma gry. pokaż mu więc, że się nie myli.