Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet pyta, czy wierze w milosc....

Polecane posty

Gość gość

Od ponad miesiaca rozmawiam przez internet z mezczyzna... kontakt jest swietny....mamy wrazenie, ze fakt, iz poznalismy sie wogole jest jak cud.... lubimy podobne rzeczy, mamy takie samo podejscie do zycia, poczucie humoru, zainteresowania. Mimo, iz dzieli nad 1300km , inna kultura to mamy wrazenie, ze znamy sie jak lyse konie... podobamy sie sobie fizycznie. Postanowilismy sie spotkac pod koniec sierpnia (lub lipca o ile uda nam sie to zroganizowac). Ostatnio zapytal mnie czy wierze w milosc na cale zycie.... Czesto zadaje mi pytania o uczucia... Czy facet, ktory pyta o takie rzeczy mysli o kobiecie powaznie...? Dodam, ze oboje mamy partnerow... i oboje czujemy, ze to nie to... teraz szczegolnie.... rozmawiamy godzinami codziennie... gdy z jakis powodow nie mozemy to wariujemy z tesknoty..... Nie chce nic sobie obiecywac.... wmnawiam sobie, ze to tylko przyjaciel...mimo iz czuje cos.... wiem ze on tez... ale cierpie, gdy wiem, ze jest z NIA....a on gdy ja jestem z moim facetem....

Gość gość
Zacznij od rozwodu.

Gość gość
Pewnie jakis arabski muzulmanin :P takie paniusie jak ty utwierdzaja mnie w przekonaniu ze milosci na cale zycie nie ma i nie warto sie zenic bo rozwod bedzie dla mnie kosztowny. A tak wykopuje taka jak ty za drzwi w dwie minuty :)

Gość gość
nie jestesmy w zwiazkach malzenskich

Gość gość
tak.

Gość gość
nie jest muzulmaninem. nie jestem durna polka ktora na wczasach w egipcie wyhacza kelnera :P

Gość gość
No to rozstańcie się z dotychczasowymi partnerami, z którymi Wam się nie układa. Spotkajcie się, poznajcie i życie dalej pokaże. Nie wiem co ma na myśli facet w związku pytający o wiarę w miłość do końca życia. To wie pewnie tylko on.

Gość gość
Oj qrwa widac ze to internetowy casanova ktory probuje wyrwac naiwna na ladne slowka... Wszystkie sie na to lapiecie

Gość gość
Przeciez wam wystarczy slodzic ze jestesc idealne piekne kochane wspaniale ze juz na cale zycie ze chcemy sie z wami ozenic a potem rozchylacie nogi my was rooochamy i sie po wszystkim ulatniamy :D

Gość gość
"Przeciez wam wystarczy slodzic ze jestesc idealne piekne kochane wspaniale ze juz na cale zycie ze chcemy sie z wami ozenic" xxx Ale co prawda, to prawda...

Gość gość
A skad on jest ?

Gość gość
On nie mysli o Tobie powaznie,przyjedzie zabawi się i Cie zostawi ma inna czego Ty oczekujesz ? Faceci rzadko pytaja o takie rzeczy oni nie myśla na te tematy,jak chca przeleciec kogos to dopiero wtedy przypominaja sobie o miłosci na całe życie.Ile Ty masz lat ?