Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kolega pyta koleżanki o intymne rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Znam się od niedawna z pewnym chłopakiem. Byliśmy razem w górach, teraz piszemy sobie wieczorami na fb. Nie nazwałabym go swoim przyjacielem, bo za krótko się znamy, ale bardzo szybko otworzył się przede mną i wyraźnie dąży do tego, by i ja zaczęłam się mu zwierzać. Wczoraj jak zwykle pisaliśmy ze sobą i on zaczął mnie pytać o różne intymne rzeczy. Najpierw pytał mnie czy wierzę w miłość, potem prosił bym opowiedziala mu o swoim ideale faceta, aż w końcu chciał bym zdradziła, jakie mam upodobania seksualne, np. pytał co sądzę o trojkatach. Odpowiedziałam na te wszystkie pytania, bo nie chciałam wyjść na osobę zamkniętą, ale przyznam, że zdziwiło mnie to, że może chcieć wiedzieć takie rzeczy. Zastanawiam się czy po prostu jest szczery i lubi otwarcie mówić/ pisać o sprawach intymnych czy też może chodziło o coś innego?

Gość gość
koleżankę*

Gość gość
Co o czymś takim sądzicie?

Gość gość
Hmmm?

Gość gość
sonduje jakie masz preferencje seksualne, czy zdolna jesteś do zachowań perwersyjnych, seks grupowy itd. bo on pewnie ma .

Gość gość
trójkat iditką jesteś

Gość gość
19:16 do kogo było określenie idiotka?

Gość gość
Dlaczego mnie wyzywasz? Napisałam kulturalnie i kultury wymagam. Co do trójkąta to on napisał, że sam myśli o tym, ale też boi się, że będzie potem cierpiał.