Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama waletowa

Super facet. ALE ZONATY HELP

Polecane posty

Gość dama waletowa
Dziekuje. to chyba najlepsze rozwiazanie- w pracy bylismy bardzo dyskretni, nikt nigdy nie widzial nas razem bo juz by byly ploty i ja zreszta sama mu to zaproponowalam. tak zrobie- bede sie usmiechac ale juz nigdy sie do niego nie odezwe ani nie bede szukac okazji do spotkania. tak jak ktos tu napisal wyzej- on ma swoje zycie a ja nigdy nie znalazlabym sobie miejsca miedzy komuniami i obiadkami u tesciow. zaoszczedze sobie wylanych lez i rozczarowan, nic mnie z nim nie wiaze wiec chyba nie bedzie az tak drudno. dorzuce sobie te znajomosc jako doswiadczenie na przyszlosc, ze faceci ktorzy nie sa wolni zachowuja sie tak jak on sie zachowywal- nie odpisuja wieczorami ani nie maja czasu w weekendy...jeszcze raz dzieki wszystkim za rady

Gość gość
zostaw go nie warto sie pakowac w problemy

Gość gość
Podjelas słuszna decyzję. Ja zwiazalam sie z facetem po rozwodzie ktory ma dzieci i na poczatku myślałam ze jakoś to bedzie, ale jego byla zona bardzo nam utrudnia zycie pomimo ze nie rozwiodl sie z nia przeze mnie, ale wlasnie gra dziecmi, probuje mu nakazac kiedy ma brac sobie urlop, ciagle robi wyrzuty, lata do sadu co jakis czas podwyzszac alimenty i chociaz bezskutecznie to i tak chce nam umilic zycie bo np.pojechalismy na wakacje (nawet jesli ja za nie pkacilam )szpieguje nasze zycie wypytujac znajomych, porazka..kazdej jednej kobiecie zawsze odradze dzieciatego rozwodnika z p*****lnieta byla..tobie tez odradzam bo to wielkie bagno.

Gość gość
Z daleka od takich, znam z autopsji.

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Jaki pocisk, kogo tak w dupę uwiera.