Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PośpiesznyTomasz

Po 25latach zabrali mi dziś prawo jazdy Pomocy!

Polecane posty

Gość PośpiesznyTomasz

Stracę pracę! Z czego będziemy żyć? 😭 Policjanci powiedzieli tylko że Prezydent Komorowski podpisał tą straszną ustawę która złamała mi życie 😭

Gość gość
za co ci zarbrali???

Gość PośpiesznyTomasz
Jak dalej żyć Panie Prezydencie?

Gość PośpiesznyTomasz
Jechałem traktorem Ursus C-330 po autostradzie A4 z prędkością 158 km/h. Złapali mnie dopiero na bramkach w Balicach

Gość gość
21:19 Wracałem z rodziną z Komunii Świętej mojej bratanicy i moim trzyletnim bliżniaczkom zachciało się siusiu, kiedy byliśmy na drodze krajowej ekspresowej a do stacji byo 15minut drogi😭 Postanowiłem przyśpieszyć o 40km na godzinę na odcinku drogi terenu niezabudowanego, który był prosty i nagle mnie zatrzymali😭 Zabrali prawko i powiedzieli że to taki nowy przepis, ustawa podpisana przez Prezydenta😭

Gość PośpiesznyTomasz
21:19 Wracałem z rodziną z Komunii Świętej mojej bratanicy i moim trzyletnim bliżniaczkom zachciało się siusiu, kiedy byliśmy na drodze krajowej ekspresowej a do stacji byo 15minut drogi😭 Postanowiłem przyśpieszyć o 40km na godzinę na odcinku drogi terenu niezabudowanego, który był prosty i nagle mnie zatrzymali😭 Zabrali prawko i powiedzieli że to taki nowy przepis, ustawa podpisana przez Prezydenta😭 21:21 Podszyw😭 Jestem zdruzgotany Jak będę teraz żył?

Gość gość
Serio?

Gość PośpiesznyTomasz
Nie mogę. Muszę pracować jako kierowca😭 Serio piszę!

Gość gość
Oddadzą ci za 3 miesiące! Tylko już sie nie śpiesz więcej bo następnym razem zabiorą ci na zawsze!

Gość gość
Bo się przepisów przestrzega . Ciekawe czy prawko byloby dla ciebie takie ważne jakby doszło do wypadku tragicznego . Uważam ze to dobre jest te świry jeżdżące po polskich drogach dostana nauczkę i zwolnią . Dodam ze sama jeżdżę autem mam prawko. Ale strach jeździć. Jak cie tu mija autem( gdzie dozwolone 80)jakiś szaleniec jadac 140 no ludzie Malo takich

Gość gość
Ale ja nie mogę czekać 3 miesiące😭 Stracę prace jestem samotnym ojcem! Ludzie! Ja jechałem prostą drogą, poza terenem zabudowanym, gdzie było ograniczenie do 60km/h i przyśpieszyłem do 100km/h nie było nikogo na drodze a zakaz był chyba na potrzeby łapanek! Złamali mi życie!

Gość PośpiesznyTomasz
Ale ja nie mogę czekać 3 miesiące😭 Stracę prace jestem samotnym ojcem! Ludzie! Ja jechałem prostą drogą, poza terenem zabudowanym, gdzie było ograniczenie do 60km/h i przyśpieszyłem do 100km/h nie było nikogo na drodze a zakaz był chyba na potrzeby łapanek! Złamali mi życie!

Gość gość
Módl się o to, żeby Duda odbudowując Polskę z popiołów zmienił ten przepis!

Gość gość
sam se złamałeś, trzeba było wybierać dzieciak naleje w gacie lub robota teraz Komorowski winny, masz cos z deklem

Gość gość
Sam sobie zlamales. Przepisy są po to aby je przestrzegać. Jestem za !

Gość gość
W Polsce od kilku dziesiątek lat, systemowe rządy wprowadzają przeróżne zmiany od d**y strony. Z tym przepisem również tak jest! Po Polsce jeździ się kurnikami 50 na godzinę a pokonanie odległości 500km zajmuje 8godzin Standardowa droga polska to z prawa rów i drzewo a z lewej przeciwległy pas ruchu i rów oraz drzewo! Takie mamy rządy niegospodarne które od d**y strony zaczynają zmiany!

Gość gość
Słabe prowo, bo: - przepisy, że zabierają za przekroczenie prędkości wchodzą dopiero od jutra - zabierać będą tylko za przekroczenie o ponad 50 km/h w zabudowanym! Jeśli to prawda, że Ci zabrali dziś za przekroczenie poza zabudowanym to oznacza, że przekroczyłeś 24 punkty karne

Gość gość
21:07 Współczuję! 21:38 Jesteś przegrywem! 21:42 Szacun dla osoby myślącej!

Gość gość
Najśmieszniejszy był podszyw:D

Gość gość
Wczoraj jutro czy pojutrze -jaka to różnica? Prowo czy nie nie istotne w sprawie! Bardzo dobry temat się pojawił ! Od jutra będą zabierali!

Gość gość
Sama jeżdżę po Polsce i widzę jak sie niektórzy boją fotoradarów i zwalniają o 15km więcej niż potrzeba O czym to świadczy?-Że już nie raz musieli zapłacić niesłusznie! Jestem przeciwna przepisom które wyłącznie karają Wole żeby walczyć z niegospodarnością właśnie. Mam nadzieję że Komor przepadnie z kretesem razem z tą swoją PO

Gość gość
Pośpieszny Tomasz proszę o kontakt! Jestem dziennikarką.

Gość gość
Ja na twoim miejscu to zamówiłbym sobie prawo jazdy z offshoreidcardscom i jeździł przepisowo.Jakość prawko ma na prawdę super i ciężko zorientować się, że to tylko kolekcjonerska wersja.Mój brat ma i stąd wiem.