Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieśmiała i stale uciekam przed facetami

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ktoś mi

Gość gość
się podoba zachowuje się jak jakaś dzikuska i wychodzę na wariatke. To okropne...

Gość gość
Mam to samo, a do tego boję się miłości i związku.

Gość gość
Tak. W dodatku jeszcze pisze do mnie.

Gość gość
to jest masakra mam tak samo i jak gosc nie zagada mnie porządnie to sama nic nie zrobie

Gość gość
A najgorzej jak ide do szkoły. Tu facet, tam facet, muszę biegać po chodnikach i czasem nawet ulicy. Raz zatrzymała mnie policja,ale to byli faceci i tez musiałam uciekać. Na lekcji w szkole nauczyciel raz na mnie spojrzał i musiałam schować sie pod ławkę.

Gość gość
Ja też tak mam. Mam 30 lat i do tej pory nie byłam w żadnym związku, choć podobał mi się nie 1 chłopak, a ja jemu:O

Gość gość
Podoba mi się, ale boję się go. Ostatnio zaprosił mnie na herbatę, ale oczywiście znalazłam od razu powód, by nie iść.

Gość gość
nie zaprzecze, jest czarujacy. chyba chcialabym mu ulec..a na sama mysl o nim robi mi sie tam mokro

Gość gość
tą uciekającą trzeba złapać raz a porządnie i przywiazać do siebie zeby juz nie musiałą zwiewac

Gość gość
Nie podszywajcie się

Gość gość
ja akurat uwielbiam niesmiale dziewczyny i wydaje mi sie ze generalnie faceci wola takie, niz te wygadane, nadaktywne. poczatki zawsze sa trudne, ale nigdy nie przelamiesz tej niesmialosci jesli w koncu sie na to spotkanie nie zgodzisz. z kazdym spotkaniem bedzie latwiej. jesli chlopak jest wartosciowy i zauwazy to ze sie wstydzisz, to na pewno z tego powodu nic zlego o tb nie pomysli

Gość gość
on o tym wie

czy ja wiem sam raczej nie jestem fanem nieśmiałych dziewczyn bo Ciężko czasem z nimi bywa kwestia gustu. Ale to nie znaczy że dyskwalifikuję nieśmiałe, raczej taki mały minus

Gość gość
skoro o tym wie tzn ze mu to wgl nie przeszkadza, lubi ciebie taka. brakuje wam po prostu czestszych kontaktow, to jest jedyna metoda

Gość gość
ja akurat uwielbiam niesmiale dziewczyny i wydaje mi sie ze generalnie faceci wola takie, niz te wygadane, nadaktywne x Niesmiałość oznacza brak pewności siebie i kompleksy, jak taka osoba może być atrakcyjna? Porozmawiać nawet nie potrafi. Czy faceci takie wolą? Ja stanowczo NIE.

Gość gość
ale ten chlopak o nia zabiega, wiec on takie dziewczyny lubi. i ja takze lubie. sa urocze, delikatne. kompleksy? od tego wlasnie jest chlopak, by ta niesmiala dziewczyna z nich wyleczyc. kobiety przesadnie wygadane, glosne, malo subtelne maja tendencje do dominowania, ja tego nie lubie..latwiej jest przyjac ta bardziej wiadaca role gdy dziewczyna wlasnie jest skromniejsza, bardziej powsciagliwa. ach, jeszcze jedna kwestia. dla mnie dziewczyna skryta ma w sobie duzo nieodkrytego uroku, ma tajemnice. z kolei 'awanturniczki' sa takie jakimi je widzisz, co czyni je moim zdaniem malo interesujacymi.

Gość gość
zwykle jak sie tą nieśmiałą dziewczyne pozna to zyskuje on 10000 razy bardziej

Jesteście przegrywami tak zwanymi. Nie wiem co poradzić kobietom które i tak nic nie muszą robić bo to faceci zawsze muszą się starać, a te jeszcze uciekają. Kalectwo życiowe.

Gość gość
gość dziś a ile masz lat ?

Gość gość
zwykle jak sie tą nieśmiałą dziewczyne pozna to zyskuje on 10000 razy bardziej x W bajkach disneya

Gość gość
czasem bajki stają sie rzeczywistością wystarczy SPRÓBOWAĆ

Gość gość
skąd jesteś?

Gość mini77
ja też jestem nieśmiała, ostatnio zaczęłam się przełamywać i mimo to wychodzić z facetami, spotykać się, z różnymi reakcjami się spotykałam. Jeden facet, strasznie na to zwracał uwagę, i rzucił tekstem typu " ale ty masz słabą psychę" , pamiętam że wróciłam z płaczem i od tamtej pory miałam uraz do spotyaknia się z kimkolwiek. Ale prawda jest taka, że ten koleś miał sam zwyczajnie kompleksy i na mnie odreagowywał, więc właściwie dobrze że tak się stalo, że już przy pierwszym poznaniu miałam okazję zorientować, się jaki z niego burak. Spotykałam też kolesi, którym się to podobało, jeden chłopak, którym okropnie się zauroczyłam mówił że jestem nieśmiała i taka inna, i dlatego właścnie mnie lubi. Za każdym razeim jak się peszyłam on mnie całował czy przytulał, przez co dodawał mi otuchy, tak jakby mówił, nie przejmuj się i tak Cię lubię. I to bylo takie naprawdę miłe, dla mnie był on w pewnym sensie idealny, ale niestety nie ma go już tutaj w kraju. Póżniej także faceci zwracali na to uwagę, ale też zauważyłam, że wielu to się podobało, i wcale nie przeszkadzało. Najlepiej też to w sobie zaakceptować, nie myśleć o tym. Ja tak mam np, że otwieram się zamykam, i tak w kółko czasem rozmawiam jak ze starym dobrym znajomym, a póżniej, znów dystansuje się. Myslę, ze to wszytsko oswojenia. W ten sposób, też możesz sprawdzić czy facet faktycznie ma wpobec Ciebie poważne zamiary, jeśli będzie chciał Cię poznać naprawdę, to mimo tego, ze jesteś zamknięta nie zrezygnuje z Ciebie i będzie cierpliwy. Dzięki temu, też możesz odsiać ziarna od plewu i będziesz miała wiekszą szansę spotkać tego wartościowego. Ja przynajmniej tak do tego staram się podchodzić. Przede wszystkim, nie przepraszać, za to że się takim jest i zaakceptować to w jakiś sposób, bądź uczynić z tego atut. Tak jak tutaj ktoś napisał, w takie osoby są często bardziej interesujące niż te krzykliwe, i też na pewien sposób tajemnicze.

Gość gość
A ja lubię nieśmiałe kobiety, bo są urocze i bardziej kobiece od tych co lubią być w centrum uwagi :) Poza tym nieśmiałe dziewczyny często są mądrzejsze, bardziej życiowe, można z taką pogadać o wszystkim, a nie tylko o klubach, kosmetykach, ciuchach i imprezach... no i co najważniejsze potrafią naprawdę kogoś pokochać :)

Gość gość
1:38 nic dodać nic ująć :)

A Należysz do Atrakcyjnych kobiet czy jednak nie ? moze popraw coś w wygladzie silownia frzjer zrob cos dla siebie bys czula sie lepiej na pewno to doda c***ewnosci siebie