Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE SIĘ DUDA KOMPROMITUJE SIĘ

Polecane posty

Gość gość
WON SZOGUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
" szogunie" - Duda czy ja wyżej?

Gość gość
won ty obłudny chamie , ty p*****lo...ny obłudny kondunie ! ty chamaski szambiański cepie na prochach !!! naćpałeś się ? ty szambie abyś dopierdziel..ał ? Prezydent na prochach ! Prezydent z wypranym mózgiem i z kartką hahahha

Gość gość
Tusk przejdzie do historii jako ten co wygnał tabuny Polaków za chlebem i przesiedlił Afrykę do Europy. Stalin mógłby się tylko uczyć od obrotnego wnuczka dziadka z Wermachtu. Wczoraj pytałem o zdanie w tej sprawie tubylca z nad Wisły, który odpowiedział mi, że ma to wszystko gdzieś.

Gość gość
"gość dziś " typowy pisor z ograniczonym intelektem, brakiem kultury i dobrego wychowania, chamski krzykacz bez wiedzy.

Gość gość
bardzo madra wypowiedz wyzej ze nie kazdy jest katolikiem i nie kazdy ma poglady spojne z tymi ktore wyznaje kosciol, a kazdy chyba ma prawo zyc w tym kraju? nawet wiekszosc tzw. katolikow ma inne poglady niz te prezentowane w kosciele kosciol powinien przestac mieszac sie do polityki, ale dopoki motloch glosuje na pis, to nic sie nie zmieni

Gość gość
i jeszcze "asystetnka" dudy ktora powiedziala ze za invitro kobiety powinny byc ukamieniowane!!! w/t/f???? jak ja kiedys zobacze to rzuce jajem!!! naprawde brak mi slow!!!

Gość gość
Jaki pozytywny wpływ dla rozwoju demokracji w Polsce, dla obywatelskości, miałoby mieć wprowadzenie JOW-ów? - to pytanie zadał Krzysztof Ziemiec kandydatom na prezydenta w debacie prezydenckiej. Odpowiedzi od Dudy próżno było oczekiwać. Na pytanie nie odpowiedział, ale jednocześnie wyciągnął niesprawiedliwość, jaka rzekomo miała spotkać Pawła Kukiza.

Gość gość
dla mnie sprawa jest prosta- na Dudę głosuje wyłącznie wieś, tereny biedne, wschodnie, plebs, patologia i zacietrzewieni katolicy. ' Żaden światły, wykształcony zamożny człowiek nie zagłosuje na tę marionetkę Kaczyńskiego. WON 4 RP!!!!

Gość gość
up

Gość gość
Inteligentny człowiek zagłosuje na człowieka śpiącego pięć lat mylacego Kędzierzyn Koźle z jakimś Kościerzyna Koźlem potrzebujacym kartki i suflerki

Gość gość
Zrobmy razem z Duda panstwo faszystowskie. Ledwo co osiagnelismy wolnosc swiatopogladowa i rynkowa po komunizmie i znowu chcemy byc za ryj zlapani

Gość gość
Ludzie nie chca byc wolni, wola silnego przywodce, ktory im bedzie mowil, jak maja zyc, zawsze tak bylo i bedzie.

Gość gość
00:33 Masz rację.Komorowski to silny polityk.Nikt nie będzie mu mówił jak ma postępować a już na pewno nie naród.On wszystko wie najlepiej jak każdy dyktator.