Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracowałam przez cały rok szkolny popołudnia i kupiłam mamie wycieczkę do Maroka

Polecane posty

Gość gość

A ona się popłakała w ogóle i dzisiaj kupiła mi nowy telefon sama z siebie, w sensie znalazlam go przed chwila na biurku. Strasznie mi głupio, bo chciałam jej dać prezent a ona mi dala prezent za nawet wyzsza kwote tak jakby mi chciala za to zaplacic. Nie rozumiem czemu tak postapila

Gość gość
jezeli nie rozumiesz to ci wspolczuje :(

Gość gość
z milosci tak postapila. mowie Ci to jako matka

Gość gość
Wiem, że zrobiła to z dobrego serca. Ale ja chciałam jej sprawić przyjemność, bo zasłużyła na wakacje. Nie wiem czemu potraktowała to jako coś interesownego. Jest mi miło, że mi zrobiła ten prezent ale z drugiej strony przecież mogła inaczej wydać, na siebie te pieniądze. Nie wiem czemuy czuła się w obowiązku mi "oddać te pieniądze".

Gość gość
ona nie czula sie w obowiazku ani nie spieniezyla tej wycieczki tylko z ogromna radoscia w sercu podarowala ci w podziece cos czego moze bardzo chcialas.

Gość gość
Owszem, mogła te pieniądze przeznaczyć na coś innego, ale chciała uszczęśliwić Ciebie. Tak trudno to pojąć? Będziesz matką, to będziesz wiedziała.

Gość gość
Kupila za swoje pieniadze czy za pieniadze podarowane przez ciebie na wycieczke?

Gość gość
Za swoje pieniadze, na wycieczke pojedzie bo to jest juz oplacone (przeze mnie), mimo ze nie jestem pelnoletnie to zalatwilam to w tajemnicy z babcia, że ona potwierdziła zakup a ja dałam pieniadze.

Gość gość
Owszem, mogła te pieniądze przeznaczyć na coś innego, ale chciała uszczęśliwić Ciebie. Tak trudno to pojąć? Będziesz matką, to będziesz wiedziała. bez sensu, rownie dobrze mozna byloby napisac: Owszem, mogła te pieniądze przeznaczyć na coś innego, ale chciała uszczęśliwić matke.Tak trudno to pojąć? Bylas corką, powinnas rozumiec. matka mogla sie domyslic, ze corka tak to moze odebrac jak odebrala

Gość gość
Jest tobie wdzieczna i zapewne nie mysli, ze tak moglas to odebrac. Kocha ciebie, moze nie przemyslala do konca twojej mozliwej reakcji, ale nie miala zlych, interesownych intencji. Nie przyszlo jej na mysl, ze tak mozesz to odebrac.

Gość gość
A tak w ogole, to jestes cudowną corką i masz fajna babcie. Tak trzymaj!

Gość gość
Dziękuję za mile słowa. Ja wiem, że ona ma dobre serce i w ogóle strasznie dużo dla mnie robi (strasznie) ale zrozumcie mnie, że moją pierwszą myślą było, że ona się poczuła w obowiązku żeby mi jakby "zapłacić". A to ostatnia rzecz o której myslałam pracując w weekendy w tej restauracji. A babcię rzeczywiście mam ekstra, trzymamy zawsze ze sobą sztamę, fajna kobieta z niej jest, w końcu po kimś moja mama odziedziczyła swój wspaniałyu charakter:P Miłego wieczoru, ja wracam do lekcji

Gość gość
masz wspaniala rodzinke, nie przejmuj sie tym wzzystkim, w twojej wypowiedzi widac, ze sie szalenie kochacie i o to chodzi :)

Gość gość
haha

Gość gość
dziwnie postapila

Gość ankaskakanka90
Pewnie Twoja mama bardzo się ucieszyła z takiego prezentu :D Mnie na zasponsorowanie wycieczki do Maroka nie stać ale myślałam o tym by chociaż zafundować mamie pobyt w http://jachranka.pl/ Ma niedługo urodziny i wypadałoby dać jej jakiś prezent. Nie chcę kupować żadnych kosmetyków ani książek bo te jest już oklepane.

Gość gość
gdybym otrzymała od dziecka taki prezent to pewnie też bym coś wymyśliła dla niej ze zwykłej wdzięczności i miłości

Gość gość
Kupilas jej wycieczke a ona ci kupiła telefon ZA WYŻSZA CENE NIŻ WYCIECZKA? To za ile ten telefon? 5 tysiecy?

Gość gość
Dziecko moje drogie jesteś cudowna, tak bardzo tym twoim gestem rozczuliłaś mamę, że nie dziw się, ale ona też chciała dostarczyć ci tych samych wspaniałych emocji.

Gość gość
!7;56 Ale ta twoja wypowiedź jest bez sensu. Przecież autorka mogła kupić wycieczkę do Maroka za np. 1 350 zł Ja za parę dni na taką jadę z Itaki Hotel*** 7 dni z HB .Telefon więc mógł kosztować 1 500 zł, prawda?