Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja myślę że Komorowski wypadł jednak lepiej

Polecane posty

Gość gość

Chociaz nie głosowałam na żadnego, ale tak obiektywnie myślę. Bo zadawał Dudzie przemyślane logiczne pytania, a Duda tylko dał się sprowokować i nie odpowiadał na nie tylko atakował, widać było, że nie wiedział jak z nich wybrnąć np Bronek pytał dlaczego Duda zmienia poglądy i podał argumenty dlaczego tak myśli i konkretne przykłady, a ten zamiast odpowiedzieć z sensem i podważyć te argumenty to powiedział tylko " nie prawda, to pan zmienia poglądy, robi pan z siebie pośmiewisko" :D Nie będę głosowała bo nie jestem za jednym ani za drugim, ale jednak Duda się tylko kompromituje

Gość gość
Komorowski wypadl lepiej ale to niczego nie zmienia. Zaglosuje na dude bo mam dosc z********ania po medycynie za 1900 zl

Gość gość
Kogo byś nie wybrała to Twoje zarobki się nie zmienią bo nie prezydent o tym decyduje, tu trzeba patrzeć raczej na to kto lepiej się wypowiada jeśli już, ale ja pójdę na wybory parlamentarne dopiero bo prezydent to sobie może tylko pogadać i nic z tego nie wynika...

Gość gość
Komorowski przede wszystkim pokazał agresję/ręka zaciśnięta w pięść wygrażająca społeczeństwu w razie głosowani na Dudę/.I znowu czytał z kartki.

Gość gość
A moim zdaniem właśnie Duda pokazał agresję bo Bronek nie oceniał go, że jest taki czy inny, a Andrzej co chwilę kiedy nie potrafił wybrnąć z pytania. Poza tym ciagle przerywał Komorowskiemu i podnosił głos

Gość gość
Komor znał pytania przed debatą i odpowiedzi przygotowanych przez jego sztab wyrył się na pamięć, dlatego nie skompromitował się zupełnie w początkowym etapie debaty. Później kiedy kandydaci nawzajem zdawali sobie pytania i zabrakło gotowych frazesów do recytowania było dużo gorzej. Na koniec wielka buta i agresja zaprezentowana przez Bronka. Czy takiego prezydenta chcą Polacy?

Gość majne
A ja myślę tak samo. Chociaż oboje splamili się przesadnym narzucaniem sobie nawzajem tego co było nie tak. A znacznie lepiej byłoby skupić się i jednemu i drugiemu na sobie. No i ten kpiący uśmiech Dudy...mi nie przypadł do gustu.

Gość gość
No w sumie racja, oboje się atakowali chociaż Duda dał pod tym wględem plamę na całej linii. Większą klase by pokazali jakby własnie skupili się na tym co oni mają do zaoferowania, a nie oczernianiem przeciwnika i też większy spokój byłby tu wskazany a nie jakieś podnoszenia głosu, przerywanie sobie nawzajem, eh w tej naszej Polsce to jednak się można pośmiać nawet z kandydatów na prezydenta :D

Gość Lekarz z wroc
Akurat ta podwyzka dla przedsiebiorcow to bardzo dobrze

Gość gość
No na mnie Komorowski w debacie wypadł wręcz ohydnie,tak jakby pluł żabami bez klasy i kultury, jak można tak kłamać? W końcu miał wyryte na pamięć odpowiedzi opracowane przez własnych manipulantów, a tylko potrafił być agresywny i atakujący. Ohyda, nie cierpię takich ludzi. Komorowski nie wypadł lepiej, tylko wypadł agresywniej , tak na chama. Nie głosujcie na kogoś takiego, głosujcie na młodego i dobrze wychowanego Dudę, który mądrzej mówi i lepiej widzi realną Polskę.

Gość gość
Komorowski wypadł wspaniale:), Duda to cham i arogant, nie chcę takiej szuji w Polsce

Gość gość
Fajnie wypadl bo wypadł nareszcie z obiegu :-):-)