Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_eh

To było podłe z jego strony :(

Polecane posty

Gość gość_eh

Poznałam parę miesięcy temu miłego mężczyzne przez internet, dobrze mi się z nim rozmawiało, pisaliśmy do siebie całymi dniami, nie pisał żadnych zbereznych rzeczy wiec uznałam go za kulturalnego człowieka. Opisałam mu się jak wyglądam, a on mnie, po jakimś czasie zaczął proponować spotkanie, na początku odmawialam jednak za którymś razem zgodziłam się. Na początku spotkania choć bylo troszkę niezręcznie to jednak szybko zaczęliśmy rozmawiać tak jak na necie, bardzo miło spędziłam z nim i on tez tak uważa i zaproponował kolejne spotkanie i tak to trwa od 2 miesięcy, dziś jednak przez przypadek wysłał wiadomość do mnie zamiast do kolegi, napisał w niej: " (moje imię) jest świetna dziewczyna, jednak nie wiem czy zdołam być z nią, bardzo przeszkadza mi jej mały biust, a wolałbym żeby miała jak (imię jakieś dziewczyny) ona to ma czym oddychać i aż chce się dotknąć" po tej wiadomości szybko wysłał następnego sms żebym nie brała tego na serio bo on tylko sobie żartuje z kolega i przez przypadek wysłał, ja nic mu na to nie odpisałam. Miałam się z nim spotkać jutro, ale teraz wstyd mi spojrzeć mu w oczy :( co powinnam zrobić? :( Teraz już kompletnie nienawidzę swoich piersi... :(

Gość gość
Glupi szczyl, dorosnie to zrozumie ze cycki to nie wszystko...

Nie wiem co facetów kręci z tymi piersiami nie się wali jak ma problem. Nie musisz mieć kompleksów z tego powodu wiem, że część mężczyzn tak jak ja nie podnieca się piersiami.

Gość gośćula
Napisz podobnego maila do kolezanki i opisz jego niski ezrodt lysine czy co tam ma słabego i tez die pomyl:O

Gość gośćula
Wzrost oczywiście

Gość gość
Ja bym olala.. jak facetowi cycki swiat przyslinia ...

Gość gość_eh
Jak dla mnie to jest bardzo wysoki, ma 182 i jestem od niego niższa o 23 cm, wiec wzrostu nie mogłabym się czepiać. Poza tym nie lubię obrażać ludzi, źle czuje robiąc coś takiego :(

Gość gość
nie przejmuj się i olej typa. Są faceci którzy zwracają na to dużą uwagę, ale dla większości to chyba nie jest aż tak ważne. Zresztą czytałam gdzieś badania, że facec***atrzą głównie na twarz, ogólną sylwetkę. Głowa do góry :)

Gość gość_eh
Całokształtem to źle raczej nie jest, a twarz przeciętnam, wiec jest ok :)

Gość gość_eh
Jednak i tak poczułam się jak śmieć, jakaś mało warta :(

Gość gość
mam nadzieję że nie popadniesz w jakieś kompleksy, przecież nigdy nie jest tak że ktoś jest idealny, w nim też pewnie są jakieś rzeczy które można by było zmienić

Gość gość
ale gnojek, kochana olej go

Gość gość_eh
Może i są ale na zewnątrz tego nie widać (albo ja ich nie widzę), wiem ze mam małe, ale myślałam, że da się to zaakceptować :(

Gość gość
Wysłał pomylkowo do ciebie sms ,bo jesteś w jego głowie ,spotkaj się z nim na parę minut potem napisz ,,część Kaśka spotkałam się z facetem imię np Tomek wygląda mnich a pakanta z małym ffiuyem ale spotkam się z nim bo nie wielkość cyckoe się liczy !@@,, zobaczysz kg ad k się zachowa normalny facet by cię już nie odpuścił bo inteligencja jest ważna ,chyba że ciollek z niego ,to puściła kantem ,twoje piersi są zdrowe i są twoje to jest ważne nie psjancikk !!

Gość gość_eh
Nie widziałam go nawet bez koszulki a co dopiero nago... Myślę, że w trakcie spotkania będę miała ciągle te jego słowa w głowie i nie będę potrafiła zachowywać się tak jak wcześniej :/

Gość gość
Frajer...nie przejmuj się nim olej go. Ja bym po czymś takim nie dała już szansy. też miałam podobną historie koleś wysłał mi SMSa który miał być wysłany do jakiejś innej dziewczyny, prawił jej tam jakieś wyrzuty że go olała itp w każdym razie wychodziło na to że gdy ja z nim zaczynałam poważniejszą znajomość on w tym czasie kombinował jeszcze coś z tamtą laską, ja poczułam się jak opcja. koleś dostał kopa w dupę na księżyc. dobrze że takie pomyłki się zdarzają...

Gość gość0085
i ty po czymś takim chcesz się jeszcze z nim spotkać? a po co marnujesz czas na takiego palanta? dziewczyno miej honor...

Gość gość_eh
Właśnie chodzi o to ze Nie dałabym rady pójść na to spotkanie po tej wiadomości, sama też nie chce go widzieć, jednak jest mi bardzo przykro, bo myślałam, że mu się spodobałam i, że coś z tego będzie a tu takie coś :(

Gość gość
ale to nie Tobie powinno być głupio tylko jemu to on jest kretynem..powinnaś mu dowalić wysmarować takiego SMSa żeby w pięty poszło udowodnij mu że jest głupim dziaciakiem niedojrzałym porażka co się dzieje z dzisiejszymi "mężczyznami" żednada

Gość gość_eh
Nie umiem obrażać lludzi szczerze mówiąc :P Nie jest to w mojej naturze, żeby pisać obraźliwe rzeczy. Jedynie co mi przychodzi do głowy to zerwanie znajomości, ale nie wiem czy tak poprostu przestać się odzywać czy napisać coś (nigdy czegoś takiego nie robiłam)

Gość gość
To jest nic nie warty d.u.p.e.k, olej tego pacana,

Gość gość
Sam napisał, że bardzo mu to przeszkadza i nie wie, czy zdoła z Tobą być... No sorry, nie czekałabym na decyzję łaskawego pana, tylko kopnęła w dupę od razu.

Gość gość
Wiesz co ja bym zrobila-nie pozwolila mu sie dluugo dotknac. Jesli zalezy Ci nA nim, a widac ze jemu na Tobie tez przeciagaj to w nieskonczonosc i jak cos to zripostuj ze jakas tam ma lepsze piersi no wiec co mu z twoich

Gość gość
Rozumiem że jak okaże się że ma małego fiutka to nie będzie ci to przeszkadzać. Nie powinno bo inaczej wyjdziesz na "głupiego szczyla"

Gość gość
"Wiesz co ja bym zrobila-nie pozwolila mu sie dluugo dotknac. Jesli zalezy Ci nA nim, a widac ze jemu na Tobie tez przeciagaj to w nieskonczonosc "- dawno nie czytałam czegoś równie idiotycznego

Gość gość_eh
Od rana wysyła do mnie smsy z zapytaniem czemu od wczoraj nie pisze i ze nie może doczekać się spotkania. Eh nie wiem czy mu odpisać a jeśli tak to co :(