Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez komora przemawiała arogancja i buta

Polecane posty

Gość gość

Czuł się w tym studiu jak pan, kmiot jeden. Zwracają mu uwagę dzienikarze, a komor dalej swoje. Burak myśli, że wygra czystym chamstwem? Gdzie podziało się motto Zgoda Buduje? Dwulicowość komora jest nieziemska, tak samo jak zmiania poglądów z piątku na poniedziałek, ale i tak przegra.

Gość gość
Już się jego koledzy z WSI zatroszczą o to żeby nie przegrał. Nie ważne kto wygrywa wybory, ważne kto liczy głosy..

Gość gość
Politycy PO i eurodeputowani partii rządzącej w kraju zaczęli już przebąkiwać o „europejskiej solidarności”, konieczności pomocy „biednym państwom Europy Zachodniej”, które nie radzą sobie z rozmiarami imigracji itd. Innego zdania, przynajmniej werbalnie, jest kandydat PiS na prezydenta, Andrzej Duda, który podkreślił, że Polska z trudem radziła sobie z przyjęciem 200 polskich uchodźców z Donbasu, trudno więc mówić o tysiącach imigrantów z Afryki. Także PSL wyraża sprzeciw wobec obowiązkowych kontyngentów imigrantów. Chwiejna jednak i mało zdecydowana reakcja władz Polski oraz sprzeciw Węgier, Czech i krajów bałtyckich wzbudziły wściekłość w Niemczech. Niektóre media pisały dosłownie o polskiej nikczemności i dwulicowości, twierdząc, że Polska tyle na przystąpieniu do UE skorzystała i tyle UE (w domyśle – Niemcom) zawdzięcza, a teraz nie wykazuje odpowiedniej dobrej woli, by spełnić życzenia Berlina. Antypolska (przede wszystkim antypolska, dużo mniej uwagi poświęca się bowiem w Niemczech sprzeciwowi Londynu i Bukaresztu) kampania medialna u naszych zachodnich sąsiadów polega na notorycznym powtarzaniu, że Polska jest jednym z większych krajów UE, że ma tak duże terytorium i stosunkowo dużą liczbę ludności – a więc, że może poradzić sobie z przyjęciem imigrantów. Oczywiście o polskich realiach – o wynagrodzeniach, poziomie życia, masowej emigracji zarobkowej, zacofaniu cywilizacyjnym, regresie społecznym i gospodarczym – nie pada ani słowo.

Gość gość
Precz z komorem.

Gość gość
Przez komora przemawiała arogancja i buta - DOKŁADNIE i jego 5 letnie "doświadczenie" w łżeniu jak pies i na tej propagandzie POwskiej TV buduje ich "sukces"

Gość gość
a przez dudę zdenerwowanie jak u uczniaka i fałszywy uśmieszek

Gość gość
fajnie, że jest taka strona: mam prawo wiedzieć.pl ile się "fajnych" wypowiedzi dudy naczytałam, w szoku jestem! dzięki, panie prezydencie, za reklamę :)

Gość gość
nie oszukujmy sie ale Duda sie pogrążył ta debata i wielu z tych co chcieli na niego zagłosowac juz tego nie zrobia

Gość gość
Precz z PiSem i Dudą

Gość gość
przez dudę przemawiała indolencja ,fałsz,zakłamanie

Gość gość
ale z was kłamczuszki... Przecież "mam prawo wiedzieć" to strona córki Komora! wejdźcie na niezależna.pl tam jest artykuł

Gość gość
dobrze ze przez bronka nie

Gość gość
prostak prostakiem zawsze zostanie ! złodziej marionetka nikt ! kłamał jak zwykle ! posłużył się oszczerstwami ! nie dyskutował tylko wysuwał wymyślone przez PO wskie szuje zarzuty ! Skoro ludzie obstają za kimś takim ! To do czego dąży ten świat gdzie nie szanuje się kultury , prawdy i dobroci ! Głosuję na Dudę , bo nie chcę nigdy więcej oglądać mordy złodzieja !

Gość gość
będziesz oglądać mordy kaznodziei

Gość gość
wolę jakoś mi to przez tyle lat nie przeszkadzało :) choć wierzącym nie jestem :) wolę to jak Komorowskiego i mafię PO wskich knurów :)

Gość gość
A co Komorowski tak grzebał pod mównicą dwa razy pod koniec debaty, tak jakby sobie coś tam podciągał - zauważyliście?

Gość gość
Kartkę miał jak zwykle

Mówienie o zaletach Komorowskiego to jak mówienie o upale na Antarktydzie

zło to zło nie ma mniejszego zła ani gorszego czy lepszego ja głosuje na dobro czyli dude komorowski miał 5 minut i nic nie zrobił a wrecz przeciwnie tylko szkodził polsce nie tylko wygłupami skakaniem po krzesle ale podpisywał szkodliwe ustawy np gmo europa i rosja wycowuje sie z tego bo powoduje raka i bezpłodnosc randap przy rzepaku komorowski chce euro czyli mniejsze zarobki i wieksze ceny to mozna sprawdzic muwi o tym od lat

Gość gość
A czy Duda to na pewno Duda? Czy może Jarek?

Gość gość
Mogę słuchać kaznodziei albo nie.Przymusu nie było i nie będzie.A pracować będę musiała do 67 i na pewno nie będzie to więcej/najwyżej mogę nie dożyć/.Nie wspominając o nowym podatku,który jest szykowany.

Gość wyborca Kukiza
gdyby był Jrkiem to by podnosił głos:-) a był spokojny. Precz z Komorem i PO!

Gość gość
Jest różnica między butą, bufonem a pewnością siebie tak samo jak między prostakiem i prostym człowiekiem. Komorowskiemu wyraźnie puściły emocje... i nadal pokazuje POwskie szykany na PiS i kłamstwa na silnego przeciwnika jakim jest Duda. Duda nie dał się sprowokować. Ma kulturę i klasę. Głosuję na Dudę.