Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
Co? K...a

Gość gość
Ja nie śpię. Myślę o niej.

Gość gość
dobrze czy źle?

Gość gość
to jest nas dwie ;)

Gość gość
To tak ja. Ciekawe, czy "moja" myśli o mnie. Po jakim czasie od nie widzenia się tęsknicie?

Gość gość
No to już trójca

Gość gość
tęskniłam każdego dnia gdy jej nie widziałam. Nie zobaczę pewnie jej już nigdy. Nasze drogi rozeszły się bezpowrotnie. A ja nie mogę o niej zapomnieć. Czy ona myśli o mnie ? Zapewne nie. Ma rodzinę i swoje życie. Jestem dla niej nikim.

Gość gość
gość wczoraj dlaczego?

Gość gość
gość wczoraj Czemu tak myślisz?

Gość gość
Wie gdzie mnie szukać, a mimo to nie próbuje nawiązać kontaku. Jestem jej obojętna a to chyba gorsze od nienawiści. Całkowity brak uczuć. A jak tam z wami? Macie jakiekolwiek szansę na... ?

Gość gość
Wyjechała?

Gość gość
Można tak powiedzieć.

Gość gość
Wasze drogi rozeszły się bezpowrotnie, co masz na myśli?

Gość gość
Dziwne, a Ty nie możesz nawiązać kontaktu?

Gość gość
Dzieli nas teraz spora odległość co wyklucza nawet przypadkowe spotkanie. Ja za nią nawet na koniec świata bym poszła. Problemem jest tutaj brak uczyć z jej strony. Ciekawe czy zdaje sobie spawę jak bardzo namieszała mi w życiu.

Gość gość
gość dziś Spotykałyście się?

Gość gość
Jesteś pewna co do jej braku uczuć?

Gość gość
Niestety jestem tego pewna. Ale wiecie zawsze pozostaje iskierka nadzei. Jeszcze tego nikomu nie powiedziałam/ napisałam. Kocham ją.

Gość gość
moze jej to powiesz?

Gość JakaśNadziejaJednakJest
Sprawy zawodowe mnie trochę pochłonęły. A jeżeli chodzi o sprawy z Lady, to nic nowego :( x Ubiegłym tygodniu byłam na międzynarodowym kongresie, związanym z moją pracą - ludzie z całego świata. W oko wpadły mi trzy kobiety i żaden mężczyzna (jak zawsze). 1. młoda dziewczyna, rude włosy, błękitne oczy, piękna, delikatna buzia, szczupła, ok. 20 lat. Hipnotyzująca, słowiańska uroda. Zamieniłam z nią kilka słów i stwierdziłam, że poza urodą, nie dopatruję się w niej nic, co by mnie pociągało - nie mój typ. Podobała mi się tylko fizycznie, ale zrobiłam kilka fotek na pamiątkę, bo miałam taką okazję ;P. 2. kobieta ok. 50-tki, przciętna budowa i uroda, ale miała coś w sobie :) -zdjęć nie zrobiłam, ale może się jeszcze z nią zobaczę kiedyś z uwagi na pracę. 3. Ta Pani zachwyciła mnie najbardziej, znowu ok. 50-tki, szalenie elegancka, klasa - wspaniały sposób mówienia, poruszania się, otwarta, uśmiechnięta, uroda w moim typie, temperament i nieco gestami oraz fryzurą, typem fizjonomii przypomina moją Lady. Zamieniłam z nią kilka słów, znowu miałam to szczęście zrobić jej kilka zdjęć, a nawet nagrałam film z jej wystąpienia na kongresie :) :) . Jest jeszcze szansa na jej spotkanie, z uwagi na pracę. Z tych wszystkich trzech Pań, które urzekły mnie i wyróżniły się z tłumu, zdecydowanie miałabym największą ochotę bliżej poznać panie 2, a szczególnie 3. Zdecydowanie pozytywne fluidy. Naturalnie, nie zakochałam się w żadnej z nich :) Dlaczego o tym piszę ? Bo zdziwiłam się, że w ciągu jednego kongresu zainteresowały mnie aż trzy kobiety, przy czym ta pierwsza bardzo powierzchownie. Jeszcze bardziej daje mi do myślenia to, że nie znalazł się ani jeden facet, który by mnie zainteresował chociaż trochę, mimo, że byli tam obiektywnie przystojni faceci, ale nie wzbudzali mojego zainteresowania w takim sensie, jak te kobiety. x Moja Lady - oczywiście, myślę o niej cały czas ....najbardziej czarujący uśmiech pod słońcem i największy znak zapytania dla mnie. Macie rację, gdyby coś NAPRAWDĘ ode mnie chciałą, to by mi to obwieściła. A ona nic, więc nic nie chce. Tylko ja coś chcę i pisałam. Ona Nie odpisuje, więc ja też ostatnio nie pisałam. Teraz nie wiem, co miała na myśli wtedy i po co ta cała szopka, bo ja miałam szczere intencje.

Gość JakaśNadziejaJednakJest
patrzę na jej uśmiech i łzy mi same ciekną .... x Alex, czyżbyś przyjechała do Pl na urlop ?

Gość gość
Świetna zabawa z tymi pustymi postami...Macie coś z głową?

Gość gość
chyba tak :)

Gość gość
Nadzieja, miej nadzieję, może się odezwie :)

Gość gość
To zapisz się na wizytę, może jeszcze da się coś zrobić

Gość gość
jak tu dziś wyjątkowo miło ;p

Gość gość
gość dziś niestety nic się nie da z tym zrobić