Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski był tak przygotowany i wyćwiczony, że mieścił się w czasie

Polecane posty

Gość gość

co do sekundy :D czy wypadł lepiej czy nie i tak zagłosuję na Dudę :)

Gość gość
Musi być dobry w lozku :)

Gość gość
Duda jest dziwny, jakies dziwne poglady ma, dzieli ludzi na gorszych i lepszych wg swojego ciasnego swiatopogladu

Gość gość
Tez bylam za Duda, ale stracil w moich oczach po debacie

Stracił nie stracił...jeśli wygra Komorowski to w Polsce nic się nie zmieni, a już na pewno nie na lepsze. A tak choć cień nadziei jest...

Gość gość
jeśli wygra Komoruch ....to ja wam życzę "wszystkiego najlepszego" żyję za granicą i moim marzeniem jest wrócić do Polski ALE ! NIGDY za rządów PO i Komor**** ! powiem więcej ! w Niemczech zwyczajni ludzie śmieją się z Polaków bo wytykają mi na co dzień ,że "wasza większość ziem i firm należy już do Niemiec" Jest mi wstyd za rząd Polski ! Obecny rząd ! Po wskich świń ! Od was Polacy zależy jak będziecie zyć ! I jak znacząca będzie Polska w Europie ! Za rządów komorowskiego i PO , zawsze będziecie ...tylko tanimi niewolnikami !

Gość gość
Goowno prawda, przyjdzie dzień w którym Niemcy się wyniosa

Gość gość
Po pierwszej debacie, POwcy teżmówili, że duda jest słaby, a wniki w pierwszej turze mówiły co innego.

Gość gość
przyjdzie tylko wtedy ten dzień ! gdy przegra PO i jego władza ! póki co.... jesteśmy słabi :O osłabia nas plebs który głosuje na chama prostaka Bulla :O ludzie !!! ja was proszę ! chcecie normalnego życia dla swych dzieci ? pogońcie w cholere PO i Komora! inaczej zostaniemy plebsem ,dnem ,zerem ! NIE WIERZCIE TEMU CHAMOWI KOMOROWI ! TO CHAM PROSTAK ! wybierzcie dobro Dudę !

Gość gość
Heh tak jak chcialam byc za Duda tak teraz widze ze on sie nie nadaje na prezydenta (po debacie)

Gość gość
gość dziś jeśli wygra Komoruch ....to ja wam życzę "wszystkiego najlepszego" żyję za granicą i moim marzeniem jest wrócić do Polski ALE ! NIGDY za rządów PO i Komor**** ! powiem więcej ! w Niemczech zwyczajni ludzie śmieją się z Polaków bo wytykają mi na co dzień ,że "wasza większość ziem i firm należy już do Niemiec" Jest mi wstyd za rząd Polski ! Obecny rząd ! Po wskich świń ! to jest przykre :O ale to jest fakt , mało co już należy do nas od czasów rządów PO :O co zrobić aby Polacy odróżnili obłudę komorowskiego od prawdy człowieka który jest z naszych czasów ! zna Polskę w czasach gdzie było najlepiej ! Gdzie było tak pięknie :) Ludzie , nie dajcie się oszukać Bullowi ! To cham i burak , kłamie jak to robił od tylu lat ! Co on zrobił kiedykolwiek dla Polski i Polaków ?! Ludzie nie dajcie się temu omamić , to jest chore :O

Gość gość
gość dziś Heh tak jak chcialam byc za Duda tak teraz widze ze on sie nie nadaje na prezydenta (po debacie) XXX zaliczasz się do plebsu? nie myślącego procentu daunów? brak mi słów ...jesteście tak tępi ? czy ktoś was sponsoruje abyście pisali te głupoty :O

Gość gość
Polactfo właśnie takiej Polski chce. Takiego szamba, jakim jest. Takich kurwów, którzy nią rządzą. Takiego bezprawia, jakie w niej panuje. Im się taka Polska podoba i chcą takiej właśnie stabilności – dlatego m.in. Szczynukowicz otrzymał więcej, niż 0.0% głosów. Ich po prostu G****O obchodzą rzeczy, jakie są ważne dla takich idiotów, jak my. Byleby szły seriale w TV. Możemy im tłumaczyć. Apelować do sumienia. Do usranej śmierci. Jak możemy przekonać robactwo żywiące się gównem, że lepsze są poziomki ze śmietaną? Nie możemy. Z Polaków zrobiono robactwo żywiące się gównem.

Gość gość
No Duda to sie kompromituje, smieja sie z jego rytualow z jakas szamanka z gruzji czy skads tam...

Gość gość
A gdzie jest kaczka? Heh pewnie juz grzeje kuperek na powrot

Gość gość
Precz z Szogunem !

Gość gość
Tu nie ma co liczyć na wybory i że coś się kiedykolwiek zmieni. Ten system jest tak stworzony, żeby nic nie dało się zmienić. Obecna Polska to ohydna kontynuacja PRL. Państwo opresyjne i mafijne. Tutaj potrzeba rewolucji, a zdrajców spod szyldu III RP należy po prostu rozstrzelać jak w Rumunii. Tylko kto ma tego dokonać skoro młodych milionami wypchnięto na Zachód?

Gość gość
Pan prezydent jak zawsze ma kartkę :-):-):-)

Gość gość
dziś czlowieku idz sie leczyc i obys nie wrocila do kraju, nie potrzebujemy takich oszlomow jak ty

Gość gość
a ja marzyłam żeby Korwin został królem

Gość gość
Urzędowa (cudzysłów) dlatego, że brytyjscy politycy z najważniejszych kręgów, zdobni w tytuły „Lord”, „Sir”, tworzą zwartą sieć pedofilstwa bezkarnego, gdyż wzajemnie się popierają, osłaniają przed sądami i karami oraz są wzajemnie od siebie uzależnieni wiedzą o tych ohydnych czynach. Łączy ich jeszcze jedno – w większości są oni z nacji „szlachty jerozolimskiej”, co stanowi dodatkowy pancerz.

Gość gość
Korwin Korwin uber alles !!!