Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hag93

rimming dla pani

Polecane posty

Jakaś pani chętna na rimming z Torunia lub okolic? Lubie starsze, także wiek 30-40 mile widziany, trochę młodsza też ale nie za dużo. Moje wymagania: - higiena - bez tego nie mamy o czym rozmawiać - brak włosków w dolnych partiach brzucha i plecków Jeśli jesteś chętna - napisz, porozmawiamy i zobaczymy co z tego wyniknie. Więcej na privie - czekam.

Gość gość
Ale z ciebie desperat

Kolego, muszę przyznać, że się naszukałeś. Wystarczy wpisać rimming w googlach i kliknąć piąty lub szósty link. Pozdrawiam.

Gość KrotkiFiutek
Artykuł bardzo dobrze napisany i rzeczowy. Cóż to zarzut że googlarka ma go na topie? Intuicyjnie zawsze lubiłem pieścić języczkiem dupkę swojej panci, i tej pierwszej i teraz drugiej, i każda jest zadowolona :D

Podejrzewam, że większość by to lubiła ale kobiety są trochę wstydliwe i odmawiają zanim spróbują. Co poradzić? :-)

Gość KrotkiFiutek
Ja to brałem powolutku. W trakcie 6/9 z dnia na dzień coraz częściej oprócz szparki w międzyczasie sięgałem coraz dalej. Ma też znaczenie by zając się w tym czasie jej łechtaczką, wtedy tworzą się pozytywne skojarzenia. Jak od razu dobierzesz się jej do doopki, może się poirytować i zabierze zabawki.