Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuśne wdzięki

Brunecie na dyskotece

Polecane posty

Sobota zapowiadała się nudnie.Siedziałam w domu bez pomysłu jak spędzić ten wieczór,oglądałam jakieś nudne filmy popijając wino gdy zadzwoniła koleżanka z propozycja spędzenia wieczoru w dyskotece,Zgodziłam się od razu.Umówiłyśmy się na 20-tą więc zostały mi jeszcze jakieś dwie godziny żeby się przygotować do wyjścia.Najpierw prysznic,...stanęłam pod ciepłym strumieniem wody i od razu zachciało mi się sikać,lekki rozkrok i poczułam jak ciepły mocz spływa po moich udach.Sikałam i dotykałam ręką swojej cipy....jak tylko skończyłam oblizałam swoje mokre palce poczułam smak pizdy na języku...Po chwili w łazience unosił się zapach mojej cipy pomieszany z moczem.... masowałam całe swoje ciało,ciepła woda i dotyk moich dłoni jak zwykle mnie podnieciły,coraz dłużej i mocniej masowałam swoje brodawki,które robiły się coraz twardsze.Oparłam się o ścianę i zaczęłam je ściskać między palcami coraz mocniej,przyjemny ból mieszał się z podnieceniem jęknęłam cicho,...usiadłam rozszerzyłam szeroko nogi,moja pizda była śliska i gorąca.Włożyłam trzy palce w pizdę i zaczęłam nimi ruszać raz szybciej raz wolniej,polewając jednocześnie łechtaczkę ciepłą woda tryskająca z prysznica bawiłam się tak chwile ale trzy palce w cipie to kurwa zdecydowanie za mało rozglądnęłam się wokół siebie w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego co wypełniłoby cała moja pizdę.Sięgnęłam po dezodorant i od razu wepchnęłam go w cipę,wszedł kurwa do samego końca teraz wreszcie czułam ze kurwa mam coś w środku.Zaczęłam nim ruszać w cipie,a woda z prysznica dalej zalewała moja łechtaczkę.Przymknęłam oczy i wyobraziłam sobie jakiegoś kutasa,który właśnie wali moja pizdę swoim wielkim chujem.Włożyłam palca do buzi...ciągle czułam na nim smak swojej pizdy i obciągałam jakby był to kutas.Lizałam kurwa całego z góry do dołu,a moja kurwa wyobraźnia działała...dwa wielkie kutasy obrabiające jedna sukę- takie obrazki podsuwała mi wyobraźnia...pierdoliłam się coraz szybciej jęczałam coraz głośniej i kurwa czułam ze zaraz dostane orgazmu.Po chwili poczułam jak moja pizda zaciska się kurwa na dezodorancie,a moje ciało przeszywa przyjemny dreszcz....wyszłam ..włożyłam czarne koronkowe stringi,krótka spódniczkę oraz cienka bluzkę spod której odznaczały się moje sterczące sutki. Mocniejszy niż zwykle makijaż, buty na wysokim obcasie i na 20-tą byłam gotowa.

Gość gość
Dezodorant w c***e dobre ;)

Gość gość
ale ci odwala co bierzesz?

Gość gość
Jakaś lesbija, której fikuśna wpadła w oko :D Pogratulować wybranki serca :D

Spotkałyśmy się pod klubem,Anka już na mnie czekała,zresztą zauważyłam ją już z daleka,stała przed wejściem ubrana podobnie do mnie.. nawet przeleciało mi przez myśl,że wygląda jak dziwka..,uświadamiając sobie,że wyglądam przecież tak samo...weszłyśmy do środka i usiadłyśmy na końcu sali obserwując bawiące się towarzystwo, popijając drinki.Po północy już dobrze szumiało nam w głowie i zapragnęłyśmy męskiego towarzystwa.Na przeciw nas siedziało kilku facetów którzy przez cały wieczór się nam przyglądali... wtedy nie zwracałyśmy na nich uwagi,a teraz chciałyśmy to zmienić.Anka stwierdziła ze tej nocy będą nasi.Rozszerzyła nogi,krótka spódnica podwinęła jej się do góry tak,że było jej widać cała pizdę. Jak tylko poczuła na sobie wzrok facetów z naprzeciwka położyła rękę na swojej cipie i zaczęła bawić się swoja łechtaczką,patrzyłam i nie wierzyłam,że to robi nie znałam jej z tej strony widocznie wypity alkohol robił swoje...patrzyłam raz na nią,a raz na napalonych frajerów i czułam jak moja cipa robi się mokra,a stringi wżynają się w cipę coraz bardziej ocierając się o nabrzmiała już łechtaczkę...jęknęłam cicho i za chwile poczułam rękę Anki miedzy moimi nogami.Jej palce ślizgały się po mojej cipie.Prowokowałyśmy tak długo,aż wreszcie dwóch z nich podeszło do naszego stolika.Wzięli nas za dziwki bo od razu zaproponowali konkretna sumę za dzisiejsza noc spędzona z nim.Nie zaprotestowałyśmy,zgodziłyśmy się od razu jak tylko na stole pojawiły się pieniądze za dzisiejsza noc.Wyszliśmy w czwórkę i pojechaliśmy do hotelu.W pokoju zaproponowali kolejnego drinka i siedząc na przeciw nas oczekiwali na ciąg dalszy naszej zabawy zaczętej w klubie...już nieźle narąbane rozsiadłyśmy się wygodnie i zajęłyśmy się sobą...Anka włożyła mi rękę pod bluzkę i zaczęła się bawić moimi sutkami,które zaraz zrobiły się twarde.Ciągneła za sterczące brodawki tak,że czułam jak moja pizda znów robi się mokra.Położyłam rękę miedzy swoimi nogami odchyliłam stringi,które wżynając się w pizdę sprawiały mi przyjemy ból,cipa była cała gorąca.Rozszerzyłam bardziej nogi,żeby widzieli,że moja pizda jest gotowa na porządne jebanie.Sprawdziłam jeszcze cipę Anki wkładając jej do środka palce,które zaraz wślizgnęły się do środka...widziałyśmy jak ściągają spodnie i wyciągają swoje wielkie fiuty z obcisłych majtek i zaczynają walić konia.Tak nas podniecił ten widok,że zaczęłyśmy się wzajemnie rozbierać.Powoli znikały z naszych ciał bluzki,spódniczki...stałyśmy przed nimi w samych stringach,gdy jeden z nich wstał -no dobra suki koniec tej zabawy nie za to zapłaciliśmy Podszedł do mnie i uderzył mnie z całej siły w ryja, -po chuj Ci te majtki pierdolona dziwko...odwracaj się suko Odwróciłam się tyłem do niego...jak kurwa pociągnął mi za pasek stringów,to myślałam ze całe weszły mi w pizdę -ała...kurwa co robisz skurwielu? -zamknij się szmato :)

Gość gość
Jesteś lafiryndą autorko i ta twoja Anka też :P

Pociągnął kurwa jeszcze raz i zerwał je ze mnie. Podszedł do Anki i zrobił jej to samo.Stałyśmy teraz kurwa gołe przed nimi i czekałyśmy co będzie dalej.... Popchnął mnie na łózko,usiadłam kazał mi rozszerzyć szeroko nogi i wsadził palce w pizdę,aż kurwa zabolało -widzę suko ze jesteś gotowa na rznięcie,ale jeszcze suko poczekasz chwile na kutasa -wyliż ja dziwko-powiedział do Anki i szarpnął ja za włosy tak,że znalazła się między moimi nogami ...lizała całą moja cipę wkładając czasem język w pizdę.Widziałam jak jeden z nich zabawia się jej wypiętą dupa.Drugi podszedł do mnie z boku złapał za włosy i wjebał mi chuja do ryja -obciągaj dziwko! Lizałam mu chuja bawiąc się jego jajami... -nie tak kurwo,za co zapłaciłem??obciągaj jak dziwka do samego końca! Znów uderzył mnie w mordę,aż moja głowa odwróciła się w drugą stronę.Pociągnął mnie za włosy i wjebał mi kutasa do samego gardła pierdolił mnie jakby to była moja pizda ostro i do samego końca.Dusiłam się jego chujem,ślina kapała mi z mordy,ale kutas nie przestawał.Anka ciągle lizała moja cipę pierdolona od tyłu przez drugiego skurwiela...za chwile się zamienili i obciągałam pałę temu drugiemu,chyba miał kurwa większego kutasa bo jak tylko wjebał się w moje gardło to się kurwa porzygałam.Wyciagnał chuja i zaczął napierdalać mnie nim po ryju... -pierdolona kurwa!co zrobiłaś szmato?,liz to kurwa teraz! ...zlizywałam kurwa rzygi z jego chuj,który dalej pchał się kurwa w moje gardło do samego końca.Język Anki drażnił ciągle moją cipę, jęczałam coraz kurwa głośniej czułam ze dłużej nie wytrzymam,ale wtedy skurwiel któremu obciągałam kazał jej przestać.Ściągnął mnie z łózka kazał uklęknąć i wypiąć kurwa dupę w jego stronę. Ledwo się wypięłam to wpierdolił mi chuja w dupę.Myślałam kurwa,że mi ja rozerwie.Rżnął kurwa jak dziwkę z całej siły i do samego końca,jęczałam i kurwa stękałam coraz głośniej chciałam, żeby wsadził mi chuja w cipsko i zerżnął jak szmatę,ale on pierdolił dalej moja dupę.Klęczałam rżnięta w dupsko i patrzyłam jak Ankę pierdoli ten drugi skurwiel...jak wkłada jej chuja w cipsko do samego końca,a ona jęczy coraz głośniej. Zaczęłam kurwa prosić chuja,który pchał mi się w dupę,żeby kurwa wreszcie mnie wyruchał w pizdę za co kurwa znów oberwałam parę razy po dupie,aż kurwa szczypało. -zamknij mordę szmato!.. i wypnij się bardziej. Trzymał moje biodra i jebał z całych sił coraz mocniej pchał kutasa w moja dupę.Za chwile położył się na ziemi i wreszcie pozwolił mi dosiąść swojego chuja...usiadłam na nim i od razu wjebałam kutasa w pizdę.Za chwile ktoś mnie pchnął tak kurwa,ze położyłam się na na nim i poczułam jak drugi skurwiel dobiera się do mojej dupy wpychając mi tam swojego kutasa.Teraz jebali mnie we dwóch w pizdę i w dupę czułam kurwa jak ich kutasy rozpychają się we mnie i kurwa nie wytrzymałam dostałam orgazmu.... -pierdolona kurwa!nie poczekała na nas... -sie pospieszyłaś szmato! Któryś z nich wyjebał mi kurwa w pizdę,aż się pozwijałam. Zostawili mnie i kurwa teraz jebali w dwójkę Ankę... rżnęli ją kurwa tak ostro,jak kurwa mnie przed chwila. Jak kurwa czuli ze zbliża się orgazm to kazali nam otworzyć mordy i spuścili nam się do ryja...... :)ale było super polecam:)

Gość gość
NIECHCE mi sie czytac ale masz wyobraznie chlopaku / dziewczyno

Gość gość
Jesteś dziwką autorko i nie dziwię się że inni cię tak traktują a ci twoi bruneci to jacyś debile :o

Gość gość
fikumikuu gratuluję poszukania sobie brunetów :)

Gość gość
ale jestes zboczeniutka

Gość gość
ale sie usmialam:D najlepsze bylo z tymi rzygami:D

Gość gość
Przecież to nie Fiku, tylko PODSZYW.

Gość Ciemano
  Dnia 18.05.2015 o 20:30, fikuśne wdzięki napisał:

Spotkałyśmy się pod klubem,Anka już na mnie czekała,zresztą zauważyłam ją już z daleka,stała przed wejściem ubrana podobnie do mnie.. nawet przeleciało mi przez myśl,że wygląda jak .....,uświadamiając sobie,że wyglądam przecież tak samo...weszłyśmy do środka i usiadłyśmy na końcu sali obserwując bawiące się towarzystwo, popijając drinki.Po północy już dobrze szumiało nam w głowie i zapragnęłyśmy męskiego towarzystwa.Na przeciw nas siedziało kilku facetów którzy przez cały wieczór się nam przyglądali... wtedy nie zwracałyśmy na nich uwagi,a teraz chciałyśmy to zmienić.Anka stwierdziła ze tej nocy będą nasi.Rozszerzyła nogi,krótka spódnica podwinęła jej się do góry tak,że było jej widać cała ...ę. Jak tylko poczuła na sobie wzrok facetów z naprzeciwka położyła rękę na swojej cipie i zaczęła bawić się swoja łechtaczką,patrzyłam i nie wierzyłam,że to robi nie znałam jej z tej strony widocznie wypity alkohol robił swoje...patrzyłam raz na nią,a raz na napalonych frajerów i czułam jak moja cipa robi się mokra,a stringi wżynają się w cipę coraz bardziej ocierając się o nabrzmiała już łechtaczkę...jęknęłam cicho i za chwile poczułam rękę Anki miedzy moimi nogami.Jej palce ślizgały się po mojej cipie.Prowokowałyśmy tak długo,aż wreszcie dwóch z nich podeszło do naszego stolika.Wzięli nas za ... bo od razu zaproponowali konkretna sumę za dzisiejsza noc spędzona z nim.Nie zaprotestowałyśmy,zgodziłyśmy się od razu jak tylko na stole pojawiły się pieniądze za dzisiejsza noc.Wyszliśmy w czwórkę i pojechaliśmy do hotelu.W pokoju zaproponowali kolejnego drinka i siedząc na przeciw nas oczekiwali na ciąg dalszy naszej zabawy zaczętej w klubie...już nieźle narąbane rozsiadłyśmy się wygodnie i zajęłyśmy się sobą...Anka włożyła mi rękę pod bluzkę i zaczęła się bawić moimi sutkami,które zaraz zrobiły się twarde.Ciągneła za sterczące brodawki tak,że czułam jak moja ... znów robi się mokra.Położyłam rękę miedzy swoimi nogami odchyliłam stringi,które wżynając się w ...ę sprawiały mi przyjemy ból,cipa była cała gorąca.Rozszerzyłam bardziej nogi,żeby widzieli,że moja ... jest gotowa na porządne ...ie.Sprawdziłam jeszcze cipę Anki wkładając jej do środka palce,które zaraz wślizgnęły się do środka...widziałyśmy jak ściągają spodnie i wyciągają swoje wielkie fiuty z obcisłych majtek i zaczynają walić konia.Tak nas podniecił ten widok,że zaczęłyśmy się wzajemnie rozbierać.Powoli znikały z naszych ciał bluzki,spódniczki...stałyśmy przed nimi w samych stringach,gdy jeden z nich wstał -no dobra ... koniec tej zabawy nie za to zapłaciliśmy Podszedł do mnie i uderzył mnie z całej siły w ryja, -po ... Ci te majtki ...ona ...o...odwracaj się ... Odwróciłam się tyłem do niego...jak ... pociągnął mi za pasek stringów,to myślałam ze całe weszły mi w ...ę -ała...... co robisz s...ielu? -zamknij się szmato :)

Zajebiste!!!