Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasze życie zmieniło się o 180 stopni...

Polecane posty

Gość gość

po porodzie moje życie się zmieniło , Nie chodzi mi tu już o pojawienie się nowego członka rodziny , lecz o stosunki damsko męskie z moim partnerem . MIneło 9 miesięcy od porodu a nasze życie seksualne hmm praktycznie go nie ma , Seks 4 razy w miesiącu . Mam wrażenie że go przymuszam ,,, Dziś już mija 2 tygodnie od ostatniego razu , jest mi cholernie przykro ,,, pragne być adorowana , całowana pieszczona , NIby się przytulamy ale bez bliskości płciowej , Strasznie mi tego brakuje , Nie pamiętam już nawet kiedy mnie dotykał bo teraz to ja wykonuje cala robote , Na początku jeszcze płakałam rozmawiałam z nim czy go nie pociągam itp. ale twierdził że wszytsko ok . Ale tak nie jest nie oszukujmy się , Mimo iż wyglądam jak z przed ciąży jestem szczupła płaski brzuch z moja pochwą nie jest najgorzej to się psuje między nami ,,, według mnie , Mam dość celibatu !!

Gość gość
Czy partner był przy porodzie?

Gość gość
nie był centralnie przy porodzie , siedział w pokoju obok . Nie widział mnie . nie wiem jak to możliwe że wytrzymuje bez seksu 2 tyg . przed ciążą kochaliśmy się kilkadziesiąt razy w tygodniu ,,,, chyba wpadam w depresje a on ma pretensje że chodzę obrażona....

Gość gość
Co ja mam robić ? załamuje się coraz bardzie , Wczoraj masowałam mu członka to nawet mu nie stanoł ja go po prostu nie pociągam , po nieudanej próbie tym razem wieczorem zaczęłam go całować po szyji to powiedział żebym przestała mu dokuczać , Miziać też nie che , nie wiem już co mam ze sobą zrobić,,,

Gość gość
U nas to samo, tylko że to ja nie mam ochoty, mąż chciałby codziennie, chociaż był przy porodzie, a mi się nie chce. Dziecko ma 22 mce. A jak było z seksem przed ciążą?

Gość gość
Przed ciążą seks by wspaniały nawet kila razy dziennie pomimo tego że pracowaliśmy po 9 godzin ,,,, zawsze mielismy chęć , Teraz pewnie by tak było tylko nie wiem co się z nim dzieje ,,, jest mi strasznie przykro mam ochote wyć z rozpaczy

Gość gość
A jak długo jesteście parą? Dziecko było planowane?

Gość gość
dziecko było planowane , jesteśmy para 2 lata

Gość gość
A my już od lutego post. Tzn.raz było oralnie. Nie mam ochoty, nie myślę. Mąż śpi w salonie, krzyczy po dziecku, nie pomaga w domu itp - o seksie nawet nie myślę.

Gość gość
Doradźcie mi co mam konkretnie zrobić w tej sytuacji

Gość gość
2 lata to malutko, za mało by poznać człowieka, widać się maskował. Na początku zawsze jest inaczej. Skoro nawet nie ma erekcji to ona ma problem i porozmawiaj z nim w tym sensie. Nie bierz tego do siebie.

Gość gość
Moze cie zdradza?

Gość gość
moze on ma kogos

Gość gość
Po pracy wraca od razu do domu . Raczej nie ma kiedy tego robić ... co ja mam z tym wszystkim zrobić ?! Do 7 m ciąży było ok . Później wiadomo strach o małego człowieka . Teraz jest dramat

Gość gość
Nie mam czasu go śledzić . on zresztą nie jest taki .. chyba

Gość gość
Strach o dziecko to tylko tłumaczenie, fakt, lęk jest normalny, ale to widać, jak ktoś chce, jak jest pociąg, to chociaż się przytula, proponuje inną formę niż penetracja.. Ile ma lat?

Gość gość
Po pracy wraca od razu do domu . Raczej nie ma kiedy tego robić ... co ja mam z tym wszystkim zrobić ?! Do 7 m ciąży było ok . Później wiadomo strach o małego człowieka . Teraz jest dramat

Porozmawiaj z nim na ten temat, może problem nie tkwi w tym, że go nie pociągasz tylko doszły nowe stresy, obawy o dziecko. Po pewnym czasie spada zainteresowanie mężczyzn tym tematem bo są sprawy ważniejsze, ale mimo wszystko rozmowa może jedynie tutaj pomóc.

Gość gość
Parę miesięcy temu rozmawiałam mówił ze wszystko ok . Nic nie dały moje płacze

Gość gość
Ile ma lat? On ma problem! Nie bierz tego na siebie!

Gość gość
39 lat . .. jaki on może mieć problem . Po prostu nie ma ochoty na mnie . ... nie podnieca go . Dziś chyba napije się wódki żeby z nim porozmawiać . Wstydzę się normalnie czuje się po raz kolejny jak idiotka

Gość gość
A może się masturbuje podczas kapieli i nie ma chęci na coś wiecej.

Gość gość
Mam pustkę w głowie . Ja się maturbuje bo nie wytrzymuje a cały czas mam ochotę. . Porazka

Gość gość
Moze ma seks w pracy. Pracuje z kobietami? Nie lekcewaz zadnej, bo.Tobie moze sie nie podobac, a jemu tak.

Gość gość
Musiałabyś być ostatnim pasztetem żeby zdrowemu facetowi nie stanął pod wpływem pieszczot żony i to zaledwie po 2 latach związku.

Gość gość
Skoro wy jesteście razem 2 lata, to jak wyglądały jego związki przedtem?

Gość gość
3 kobiety pracuje z nimi codziennie . Jedna wychodzi niedługo za mąż . Druga planuje ślub . 3 po rozstaniu z facetem . Ona jest gruba niska . Nie sądzę. ... chociaż kiedyś on chciał żeby byli para ale ona odmówiła . Ale to było dawno to jest nierealne . W sumie to my tez poznaliśmy się w pracy.. dodam że mam 25 lat jestem szczupła zadbana

Gość gość
Miał sporo kobiet tez był aktywny seksualnie ....

Gość gość
To nie ma znaczenia, że jesteś szczupla, zadbana.. Musisz mieć to coś..