Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUDA przeciw IN VITRO

Polecane posty

Gość gość

Duda nazywa ludzi po in vitro sztucznymi i chce karać więzeniem za tę metodę zapłodnienia, która przecież pomaga bezpłodnym parom. Powinniśmy mieć wybór czy chcemy adoptować czy sami rodzić swoje dziecko z plemnika męża i jajeczka żony. To to smao dziecko i te same geny rodziców tak jakby to robili w łóżku, ale łączone jest w próbówce , ponieważ u wielu mężczyzn niestety plemniki są mało *****iwe by przebyć tą długą drogę naturalnie z pochwy do jajowodu gdzie czeka kobieca komórka jajowa. Niekiedy też jajowody są niedrożne, więc blokuje dostęp plemników do tejże komórki. Jak można pomagać, to Duda nie ma prawa zabronić rodzicom na poczęcie dziecka z ich WŁASNYMI GENAMI!!!!!

Gość gość
kłamiesz jak twój Komorc...uch :) Duda nie jest przeciw in vitro zakłamany chamie ! Głosuję na Dudę ! Nie zmydli mi oczu ten obecny pajac !

Gość gość
Duda jest ZACOFANYM ŚREdniowieczNYM paziem. Klęka przed niby świętym mazidłem z woreczka, podziela poglądy kościoła gdzie rządzą mohery również zacofane. Pooglądajcie na you tube filmy co Duda mówił o in vitro i o kościele. Przykrywa sie ojcem świętym aby poruszyć wierzących ludzi. Jest nietolerancyjny i wcale nie będzie lepiej rządził niż Komorowski, a z Dudą będzie jeszcze gorzej, bo krowa która dużo muczy mało mleka daje.

Gość gość
Fakt, Duda jest przeciw in vitro i wpisz sobie na YOU TUBE "Duda o in vitro" to sie przekonasz

Gość gość
gowno mnie obchodzi jakieś invitro dla tępaków gospodarka jest najważniejsza

Gość gość
wolisz afrykańczyków w Polsce i muzułmanów tak ? :) Ty przygłupie zacofany ! Od lat mamy katolicyzm w PL i nikomu nigdy to nie przeszkadzało odkąd propagandę swą zaczęło rozsiewać PO przy czym samo trzyma układy mafijne z klerem ! ty baranie pomyśl zanim coś skrobniesz ! Używaj mózgu ! Ja wiem że to trudne , bo jesteście obecnie wychowani tak abyście zbytnio z niego nie korzystali ale postaraj się ;)

Gość gość
Gosppdarka Dudy umrze wraz ze starymi ludźmi bo młodzi są coraz mniej płodni a in vitro to ostatnia szansa na własne dziecko z genami rodziców. Duda nie uratuje gospodarki debilki! Łykacie ściemy jak frajerzy :D

Gość gość
Gosppdarka Dudy umrze wraz ze starymi ludźmi bo młodzi są coraz mniej płodni a in vitro to ostatnia szansa na własne dziecko z genami rodziców. Duda nie uratuje gospodarki debilki! Łykacie ściemy jak frajerzy :D