Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marihuana

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem ze swoim chlopakiem ponad 8 lat Ja mam 25 lat a on 24. Wszystko jest pieknie , poza jedna rzecza - duzo jara zielska. Gdy go zapytalam czy jest w stanie to "rzucic" odpowiedzial ; Nie pije alcoholu , nie motam sie z kumplami , robie wszystko o co mnie poproszisz procz jednego ... Merry Jane To trwa bardO dlugo , oczywiscie nie zauwazylem zeby mu to specjalnie szkodzilo ale nie cierpie kiedy ma cale czerwone oczy... I jak trzeba gdziekolwiek wyjsc zawsze jest "z***bany". Niechce go zostawiac bo jest cudnym facetem jedyna rzecza jest "ziolo"... Na dodadek mamy dwie cudne dziewczynki , niechce zeby widzialy ojca w takim stanie.

Gość gośćula
co dla ciebie znaczy dużo jarać? dla mnie to znaczy cześciej niż dwa razy w mc. Dwa trzy razy w mc by mi nie przeszkadzało,sama czaem zapalę ,raz dwa razy na pół roku,częstsze jarane by mnie wkurzało bardzo bo to i koszta i smród i specyficzne zachowanie.

Gość gość
On pali codziennie... zeby to bylo chociaz trzy razy w tygodniu to spoko... on ma kolege ktoyry ma wlasna plantacje I bardzo tanio mu sprzedaje... zapachu nie czuje w domu bo pali na zewnatrz....

Gość gość
wydaje mi się, że skoro zahacza to o big deal to znaczy że to nałóg. tzn. jest przy takiej granicy, kiedy nie zwróci uwagi na sytuację, na swoje zdrowie i usposobienie, na ciebie, tylko będzie chciał zajarać. nie lubię, jak zaczyna to być nie wiadomo co. przez co rozumiem zarówno główny motyw dnia, jak i podniecanie się używką. piję piwo i się nie podniecam, nie mówię tylko o melanżach. a tak samo, jak z piwem, papierosami czy choćby telewizją można przegiąć, tak myślę, że z zielskiem szczególnie. mówi się, ze jest lepsze dla zdrowia emocjonalnego od alkoholu, ale jednak uzależnia psychicznie i jest mocniejszą używką. no ale jeśli jara co dzień, zbytnio nie licz, że to zmieni. możesz tylko zacząć prosić go, żeby o ciebie zadbał albo pił do tego vibovit, bo witamina c sprzyja wydalaniu thc z organizmu. ;)

Gość gość
Ostatnio powiedzial mi tak ; Pracuje , kupilem dom , samochody ... jedynie co chce od zycia to byc do konca zycia z rodzina I ze swoimi kwiatkami...

Gość gość
Ogarne dla niego Vit.C I niech wydala to z organizmu I ograniczenie jarania tylko w :weekend P:P

Gość gośćula
przynajmniej wie co kopci to już plus,ale musisz postawić mu ultimatum ,przecież tak się nie da ,niech stopniowo ogranicza,na początek co drugi dzień ,po tygodniu co trzeci i powoli sukcesywnie do jednego skreta w tygodniu ,ile dziennie spali? pewno kopci od rana :o

Gość gość
On wstaje rano , myje sie I odrazu do "wiaderka" potem je sniadanie I kreci blanty do pracy... jak wroci to idzie zajarac I dalej robi co to zawsze czyli ; Nauka z dziecmi, zabawy potem czas dla mnie etc... ale to wszystko wykonuje gdy jest "zjarany" ... dzieki za odpowiedzi , postaram sie cos z tym zrobic.

Gość gość
No ale spoko nie u a i