Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zettt

Prośba do kobiet o wypełnienie ankiety dotyczącej in vitro

Polecane posty

Gość zettt

Prośba do Pań , kobiet , płc****ięknej o wypełnienie ankiety . Wiem już ,że pytania mogłyby być lepsze ,może czegoś będzie brakować lub z czymś się nie będziesz zgadzać ,ale mimo wszystko proszę o pewną dozę życzliwości i poświecenie kilku minut . Dlaczego zakładam temat na Uczuciowym ,ano ze względu iż duża cześć ludzi wchodzi na forum ,tylko do niektórych działów ;ogólny ,zdrowie i uroda ,macierzyństwo itd... http://www.ankietka.pl/ankieta/189085/postawy-kobiet-wobec-zaplodnienia-in-vitro.html

Gość gość
Bardzo dziwne pytania, nie wziol putajacy wogole pod uwage kobiet - par ktory skorzystaly z invitro

Gość zettt
Nie za bardzo wiem kontekście ,którego pytania jest ta uwaga ,ale w każdym razie dziękuje za wypełnienie ankiety osobom które to zrobiły lub zrobią .

Gość gość
jest

Gość gość
Skala: 1- Nie zgadzam się 2 -Częściowo się zgadzam 3- Nie mam zdania 4 -Zgadzam się 5 -W pełni się zgadzam x jaka to skala? bo koło skali Likerta to chyba nawet nie stała

Gość zettt
Nie ,to jest skala "autorska " .Już mi sygnalizowali ,że może być nieczytelna .Generalnie chodzi np; w pytaniu 16 -tym ;o stopień akceptacji zabiegu in vitro w swoim otoczeniu .Przykładowo często mówimy ,że jesteśmy tolerancyjni np ;wobec ludzi chorych na HIV . Teraz jest pytanie ,czy w praktyce również to się przejawia (nie tylko w sferze deklaracji )i czy rzeczywiście nie mielibyśmy zastrzeżenia ,gdyby taka osoba zamieszkała w naszym otoczeniu lub więcej ,chciałaby wziąć ślub z kimś z naszych bliskich ;bratem ,siostrą .Czy wtedy nie skończyłoby się odradzaniem małżeństwa . Podobnie jest z in vitro ,jest pytanie jak daleko jesteśmy w stanie zaakceptować zabieg w swoim otoczeniu .Wiem pytania są trochę niejasno sformułowane ,ale dzięki za wypełnienie ,następnym razem będzie lepiej .To nie jest praca licencjacka .

Gość gość
ja nie chce, żeby z publicznych pieniędzy finansować fanaberie jakichs szmat, ktore przecież mogą adoptować dziecko z domu dziecka.

Gość zettt
Eee ,no nie ,tak nie możemy mówić . Temat jest trudny i wymaga nienadużywania mocnych słów .

Gość gość
Poszło .

Gość zettt
Dzień dobry , dzięki za wypełnienia . Jeszcze tylko do soboty raz na dzień będę starał podbić temat dla tych pań, które jeszcze chciałyby sie wypowiedzieć .

Gość gość
Zdecydowanie metoda in vitro powinna zostać objęta odpowiednimi ustawami ,aby nie zdarzały się w jej przypadku często tragiczne w skutkach pomyłki.

Gość gość
Debata prezydencka ,pewnie będzie o in vitro .

Gość gość
na przyszłośc jednak wzoruj się na powszechnie stosowanych skalach, bo ta jest bezsensu nieco. skala ma to do siebie, że od np. najciemniejszego prowadzi do najjaśniejszego itd. U Ciebie to jest dziwaczne.

Gość zettt
Może dziwacznie ,ale przynajmniej sobie przez to popisaliśmy .Ogólnie to uwaga jest słuszna .

Gość zettt
Cześć,brakuje mi dosłownie jednej ankiety .Może ktoś jeszcze nie wypełnił ,wiec jest okazja to zrobić .Dzięki .