Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do grupy przedszkolnej doszedl maly murzyn

Polecane posty

Gość gość
na twój widok to ja bym musiała umysł przewietrzyć, żeby jak najszybciej zapomnieć twój ryj :o zdebilała idiotko

Gość gość
Ja jestem za tymzeby pomoc tym ktorzy sa juz w europie ale sterylizujac ich nie chcemy miec za 20 lat takiego problemu jak francja anglia przeciez to jest tragediaz jednej strony trabia ze to normalne a jak pociagniesz anglika lub niemca za jezyk to kazdy mowize ich nienawidzi ze lenie ludzie sie boja mialabyc tolerancja wolnosc slowa a nie mozna powiedziec glosno co naprawde sie mysli

Gość gość
szkoda, że nikt białej patoli nie chce sterylizować, jej jest znacznie więcej niż jakichkolwiek czarnoskórych :o Mnożą się na potęgę, żyją z zasiłków, wszystko im daj, wszystko kup, mieszkania socjalne, komunalne za to się trzeba brać, a nie za czarnoskórych, bo to zazwyczaj są ludzie, którzy zostali tu po stypendiach, zarabiają dobrą kasę i gwiżdżą sobie na wasze ujadanie :o Mój znajomy MURZYYYYYYYN skończył szkołę gastronomiczną u siebie, a tu przyszedł na hotelarstwo i turystykę. Dzisiaj prowadzi piękna restaurację, a ludzie 3 lata na przód u niego wesela zaklepują. Ogarnijcie się do Polski nikt nie przyjeżdża po socjal, bo w porównaniu z Niemcami czy Francją to jest śmiech i nieroby tam jadą! Tu zostają tylko jacyś lekarze(np. moja pani pediatra) i przedsiębiorcy i ludzie chcący pracować, którzy tu pozakładali rodziny z polkami i polakami.