Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wczoraj chciałem zagłosować na Dudę ale po debacie zmieniłem zdanie

Polecane posty

Gość gość

Zagłosuje na prezydenta. Widać że bardziej ogarnia system niż ten cały Duda

Gość gość
bardziej ogarnia system hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehe......... to było dobre :)

Gość gość
Juz 5 lat ogarnia i qrwa dalej jest rozgarniety jak kupa lisci.

Gość gość
Duda sie strasznie miota, obiecuje wykluczajace sie rzeczy, demagog

Gość gośćutfryt
skoro jedna debata była w stanie Cię przekonać a nie 5 lat sprawowania urzędu przez PO to gratuluję wiedzy i dojrzałości politycznej. Ogladałam i mogę powiedzieć tylko to, że KOmorowski był natarczywy, obrażał i swoje wypowiedzi budował na ośmieszaniu Pisu bo nie miał innych argumentów, a Duda cóż rzeczywiście widać że jeszcze takiego obycia politycznego i chamstwa się nie nauczył. A czy debata mnie przekonała????hahahaha dobre sobie, 80 minut ma mnie przekonać???to kpina...Duda nie był moim faworytem ale zagłosuję na Dudę bo za wszelką cenę należy obalić ten zakłamany, skorumpowany, rząd i nie dopuścić do grabieży Polski przez obecny rząd. Komorowski jest w stanie upodlić się na końcu,zrobić wszystko, byleby tylko nikt i nic od koryta go nie odciągnęło. Żenada!!!Dla mnie jako człowiek jest skończony a co dopiero głowa państwa wstyd mi.

Gość gość
Wyjął kartkę mająca skompromitowac Dude a dziś beka w internecie bo okazało się ze kartka byla z tekstem z portalu prowadzonym przez jego córkę :-)

Gość gośćytd
po pięciu latach sprawowania prezydentury bez kartek ani rusz, ot marionetka

Gość gość
Ja po medycynie zarabiam 1900 i mam dosc. W tym roku glosuje na pis i dude.

Gość gość
To pracuj w prywatnym gabinecie

Gość gość
wyjedz do Anglii

Gość gośćthrs
to weź kredyt i wyjedź na emigrację szukać szans:)

Gość gość
Wizyta w gabinecie lekarskim kosztuje mni. 120zł a nie biorą żadnej odpowiedzialności i lekarze narzekają

Gość gość
Szczerze? Wybór między nimi dwoma jest jak wybór między powieszeniem się, a zastrzeleniem. Ja zagłosuje na dudę - tylko dlatego, że po 5 latach Komorowskiego nic nie zmieniło sie na lepsze z tych najważniejszych rzeczy dla naszego narodu. Niech sie ktoś inny wykaże. Komorowski zraził mnie na tyle tym, że jakoś nigdy go nie było gdy ludzie i górnicy domagali sie głosu prezydenta. I tak zrobił co chciała kopaczowa. A myslałam, że Polska to kraj demokratyczny - głos ludu. Nie wiem, jaki bedzie w swoich rzadach duda...ale jeśli obecny prezydent nie zdał egzaminu to trzeba go zmienić.

Gość gość
Polactfo właśnie takiej Polski chce. Takiego szamba, jakim jest. Takich k**wów, którzy nią rządzą. Takiego bezprawia, jakie w niej panuje. Im się taka Polska podoba i chcą takiej właśnie stabilności – dlatego m.in. Szczynukowicz otrzymał więcej, niż 0.0% głosów. Ich po prostu G****O obchodzą rzeczy, jakie są ważne dla takich idiotów, jak my. Byleby szły seriale w TV. Możemy im tłumaczyć. Apelować do sumienia. Do usranej śmierci. Jak możemy przekonać robactwo żywiące się gównem, że lepsze są poziomki ze śmietaną? Nie możemy. Z Polaków zrobiono robactwo żywiące się gównem.

Gość gość
Kretynie jak piszesz Polactfo chyba przez w no ale jak ktoś je g****o

Gość gość
Autorze gratuluje, ze doszles do rozumu. Lepiej pozno niz wcale.

Gość gość
Dziś Komorowski w Krakowie w otoczeniu urzędników i sitwy a Duda w Szczecinie i Koszalinie w otoczeniu tłumów zwykłych ludzi.

Gość gość
Nie ma u nas kryzysu?A co jest?Jest nawet kryzys wartości.Naprawdę chcecie tak żyć?Nie mieć poczucia sensu tylko kredyt?Nie wyciągać wniosków z historii i nie szanować swojego dorobku?Nie orientować się co jest dobre a co złe,żyć w ciągłym strachu co jeszcze wymyślą.Mamy już gender,do głosu coraz więcej dochodzą Ci co chcą zalegalizować narkotyki oraz ci co chcą aby seks z dziećmi był normą.Ludzie opamiętajcie się bo zmierzacie ku samozagładzie.

Gość gość
Kurwa ale ten duda tez p******i od rzeczy. Teraz sluchalem tego wiecu w koszalinie. Gada takie banaly trzeba to trzeba tamto ale zadnych konkretow. Nie wiem moze dobrze ze ten grajek w listopadzie dostanie sie do parlamentu jakis rozp*****l tam zrobi wreszcie.

Gość gość
Kryzys wartości wkroczył w fazę kulminacyjną.Wiem co piszę.Wyobraźcie sobie państwo,że miejsca w których ludzie leczyli się z uzależnień/a leczenie polega głównie na powrocie do wartości takich jak uczciwość,prawość itd./zaczynają się wyludniać.To oznacza,że ludzie mają coraz mniej nadziei na zmiany,że mają inaczej skonstruowane poczucie dna życiowego albo jego brak.A do tego dochodzi brak czasu spowodowany gonitwą za pieniędzmi.Coraz więcej ludzi obserwuję także w kolejkach do psychiatrów,ludzie zapadają na depresję.Nie wskażę wam winnego tego stanu rzeczy ale Duda ma mój szacunek za publiczne przyznanie się do przywiązania do nauk Jana Pawła II.

Gość gość
Debata rzeczywiscie wyszła Dudzie tragicznie ale ja nie oceniam kandydatow po debacie. To jest ustawka. Piekne odpowiedzi na potrzeby ludu. Nie wierze w ani jedno slowo ktore tam powiedzieli i obiecali. Komorowski byl lepszy w debacie ale i tak czas go zmienic.

Gość gość
Dla mnie odpowiedz jest prosta.Duda.Mam dość polityków wszelkiej maści co debatują nad rozdziałem polityki od kościoła i nie o kościół tu chodzi tylko o ich podwójną moralność.Nowoczesny chrześcijanin?A co to jest za twór?Każdy wierzący człowiek wie,że coś takiego nie istnieje.Pan Bóg jest,dał przykazania i żadne kombinowania w celu usprawiedliwienia swojego sumienia nic nie dadzą.Albo kochasz Boga albo jesteś po prostu faryzeuszem.Mam większy szacunek do ludzi niewierzących niż do tych wierzących,którzy z Boga kpiny urządzają.