Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pazerni panstwo mlodzi ech

Polecane posty

Gość gość

Witam chyba potrzebuje sie wyfadac. Otoz bylismy w sobite z mezem i 2 letnim dzieckiem na weselu. Bliska rodzina bo meza brat slub bral a moj maz byl swuadkiem. A wiec probkem tkwi w tym ze panna mloda to tak wredna suka ze nie da sie opisac wyzej sra niz d**e ma ze tak powiem robi wielkie halo ze wszystkiego wtraca sie w nasze zycie zycie tesciow komentuje robi spiecia ogolnie glupie babsko. Nie mialam wcale ochoty isc na ten slib ale coz trzeba bylo. W dniu slubu zamieszanie od rana bo panna mloda awanrure zrobila ze mam lepsza fryzure od niej ach smiech na sali nie bylam u fryzjera nue lubie tych weselnych fryzur mam geste dlugie bardzo wlosy. Tylko wymodelowalam podkrecilan delikatnie i wyszlq ladna burza grubych fal. Jedtem kosmetyczka wiec makijsz ns 6:) ta morde darla na kazdrgo a to siostra mlodego za ladna sukienke ma a tabza krotka tabza duzybdekold ta to tabtamto. W sunie w biegu sie zbieralismybdo kosciola. A z dzieckiem zamieszanie jeszcze wieksze. W koscielr mala zaczela byc niefrzeczna wiec moj bratbwyszedl z nia na dwor poszlo do auta i on nie zauwszyl ze mala grzebie mi w torebce nie wiem hak to sie stalo ale wyciagnela koperte z kass nanprezent i rzucila pod siedzenie. Po slubie skladalismy zyczenia wyciaglam kopertr i dalam. Nie mialam pojrcia ze ta koperta jest z kuponrm lotto bo maz zapomnial wlozyc di kasy i dal w drugiej kopercie. W niedziele w poprawiny jakos dziwnie na nas patrzyli mlodzi jakies fochy. Ale ok. Az tu nagle wsyscy zaczeli szeptac****atrzec na nas wkoncu maz zapytql o co chodzi a mloda z mords ze skapi jestesmy kady nie dalismy tylko kupon lotka. Maz zglupial ja tez w kopercie bylo 2 tys przeciez. Dopiero po godzinie wyzwisk z ust mlodejbi klutni fogadalismy sie ze mialy byc dwie koperty z czego jedna z torebki mi zginrla. Przeszkulam auto i znalazlam byla pod fotelikiem malej. Dalismy koperte i wyszlismy dzis tesciowa dzwoni szwagier tez ale nie odbieramy. To bylo chamskie rozfadali gosciom na nas morde wydarli a wystarczylo zeby pan mlody mojemu powiedzial niby w zarcie ze ale prezent kupon lotka samo by wyszlo ze to nieporozumirnie. A pozatym naeet gdybysmy nie dali kasy to od kiedy to obowiazek? Zreszta to ostatnie wesele na ktore poszlam nienawidze panstwa mlodych ktorzy tylko kase licza inaczej wielkie halo i obraza

Gość gość
słabe prowo w dodatku czytać się nie da tego bełkotu :o same literówki i to prawie w każdym wyrazie. Źle się to czyta.

Gość gość
Najpierw dziecko drogie naucz się poprawnie pisać a dopiero później rób prowokacje. W skali od 0 do 10 daje minus 5

Gość gość
Taaa...najpierw koperta pod siedzeniem a potem pod fotelikiem małej.Wiesz ile to dziecko musialoby się natrudzić,zeby włożyć kopertę pod swój fotelik?A poza tym co tam robil twoj brat?Przecież to nie żadna rodzina młodych...

Gość gość
taaaa :o osobna koperta na kupon? weź przemyśl co zmyślasz :o bo to się nie trzyma kupy ani d...py, niby sam kupon był w kopercie? to skąd wiedzieli, że to od was? a może mieliście dwie koperty z wypisanymi dwiema kartkami i dwa razy życzenia od was? Weź dziewczyno :P

Gość gość
Jasne a która kobieta zostawia torebkę i to z pieniędzmi w samochodzie? A do tego dwie koperty i twój brat na weselu rodziny męża.

Gość gość
Faktycznie, ciezko sie skumac, ze w kopercie jest sam kupon, a brakuje 2000zlotyc, haha, chyba ze czek wypisaliscie :P ale glupota, ze ci sie chcialo te brednie pisac, i to ma telefonie

Gość gość
a i ktory swiadek wychodzi z dzieckiem w trakcie ceremoni?? to prowo kupy sie nie trzyma.

Gość gość
Nie napisała że mąż wyszedł z dzieckiem tylko brat

Gość gość
Moj brat jest w zwiazku z kuzynka mojego meza stad jego obecnosc na weselu! Druga sprawa napisalam ze w dniu slubu bylo zamieszanie i w haosie zbieralismy sie. Na ostatnia chwile tez wybieralismy kase z bankomatu na prezent maz wpadl do domu dal mi kase wlorzylam do kartki ktora byla podpisana i fo koperty. Koperty rowniez podpisujemy od zewnatrz i to chyba nic dziwnego? Przynajmniej na moim slubie tez kazda byla podpusana na zewnatrz w rogu od kogo to takie dziwne? Zamiast kwiatow chcieli wino i kupon lotka. Ja kupowalam wino ktore bylo w osobnej torebce ozdobnej. Nie mialam pojecia ze maz jeszcze lotka pusci wedlug mnie albo wino albo lotek zamiast kwiatow. Przy wyjsciu maz zorientowal sie ze ma lotka w kieszeni i zapakowal do koperty ktora rownierz podpisal i wlorzyl do torebki. O czym ja pojecia nie mialam. Kolejna sprawa moje auto bylo przy samym kosciele wuec torebka zostala e srodku zreszta zawsze tak robie kazdy mnie opierdziela bo czasem mam duzo gotowki ale tak juz mam i koniec. Dla malo rozgarnietych dokladbie dziecko ma fotelik 9-36 kg ale ma 13 dopiero i ma jeszcze jakby wkladke dla mniejszych dzieci na tym siedzeniu ktora latwo podunac do gory. Czesto to chwyta i wklada pod to ksiazeczke np. To mialam na mysli mowiac pod swoje siedzenie! Za bledy przepraszam wyszedl belkot w piwrwszym poscie mialam slownik wlaczony na jezyk niemiecki i poprzekrecalo mi wyrazy. Robiac literowki.

Gość gość
Tak podpisywanie koperty na zewnątrz to dla mnie dziwne :o dzicz jakaś, bo normalni ludzie dają kartkę okolicznościową w kopercie niepodpisanej, a w tej kartce życzenia, podpis i pieniądze, a nie jakieś gołe koperty jak za Bugiem :o Domyślam się, że wesele na Mazowszu tam tylko takie wiochy się odstawia.